Aan of nabij de kust
dagen

STUNT! ⚡ Verblijf aan de Westerschelde in Zeeland incl. ontbijt!

Hotel de Blaauwe Leeuw
Terneuzen, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen aan de Westerschelde in Zeeland incl. ontbijt!

Ontdek Zeeland vanuit het historische stadje Terneuzen, gelegen aan de Westerschelde! Je verblijft in een hotel in het centrum van het havenstadje, waar je kunt genieten van het prachtige Zeeuwse land en de gastvrijheid die de Zeeuwen je bieden. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg. De uitgestrekte stranden, de verkoelende zee, verschillende soorten watersport en de typische Zeeuwse lekkernijen maken het verblijf in Zeeland een groot feest. Ontdek de omgeving door een stevige strandwandeling te maken, of ga op bezoek in een van de omliggende steden. Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen op de ruime hotelkamers, waarna je de volgende dag kunt aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Dit klinkt toch als een heerlijk weekendje weg!

Aan of nabij de kust
dagen

STUNT! ⚡ Verblijf aan de Westerschelde in Zeeland incl. ontbijt!

Hotel de Blaauwe Leeuw
Terneuzen, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel is gelegen aan de Westerschelde
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Middelburg, Gent, Antwerpen of Brugge!
Wat is er te doen in Terneuzen en omgeving?

Ontdek veelzijdig Terneuzen
Tijdens jouw verblijf in Hotel de Blaauwe Leeuw is een bezoek aan de stad Terneuzen natuurlijk echt een must! Terneuzen heeft volop bezienswaardigheden en een hoop recreatiemogelijkheden. Neem eerst een kijkje in het stadscentrum, waar vele historische gebouwen gevestigd zijn. Ook de winkel liefhebber is hier helemaal op z'n plek, deze bruisende binnenstad zit vol met aantrekkelijke winkels, leuke cafés en gezellige restaurants. Wil je liever iets actiefs ondernemen? Breng dan een bezoek aan SnowWorld Terneuzen! SnowWorld biedt een skihal met echte sneeuw. Ook in de zomer kun je hier een sneeuwballengevecht houden! Ben je toe aan wat ontspanning? Maak dan een wandeling over de Scheldeboulevard. Hierlangs loopt de Westerschelde, de drukst bevaren rivier van Europa. Geniet hier van het mooie uitzicht over het water. Ook de boulevard van Terneuzen kun je heerlijk wandelen met uitzicht op het water. Vaak vind je hier ook mooie beeldende kunst waarbij je een kijkje kunt nemen.

Breng een bezoek aan Vestingstad Hulst
Tijdens jouw bezoek aan Terneuzen kan een bezoek aan Vestingstad Hulst natuurlijk niet ontbreken! De meest Vlaamse Vestingstad van Nederland ligt in het zuidwesten, op ca. 20 kilometer afstand van Terneuzen. Hulst staat bekend als een stad met geschiedenis, en dit merk je direct als je binnenwandelt door de gerestaureerde poorten die toegang geven tot het centrum! In de binnenstad ontdek je veel oude gevels en gebouwen die getuigen van deze eeuwenoude geschiedenis. Maak een wandeling over de 3,5 km lange stadswallen of neem plaats op een van de vele terrassen in het centrum van de stad.

Ontdek Mosselstad Philippine
Ben jij een liefhebber van mosselen? Dan zit je in mosselstad Philippine helemaal goed! Deze stad heeft een verregaande geschiedenis waarin de mosselvisserij een grote rol speelde. Ook huidig de dag is de mosselcultuur nog steeds niet weg te denken uit dit bekende dorp. Je vind hier weliswaar een mosselmonument in het centrum van het dorp, er zijn jaarlijks terugkerende mosselfeesten en er zijn vele restaurants waarbij de mossel met veel trots geserveerd word. Twijfel dus ook zeker niet om plaats te nemen in een van de 8 verschillende mosselrestaurants die de stad te bieden heeft.

Hotel de Blaauwe Leeuw
Scheldekade 65,
Terneuzen, Nederland
Kaart
Scheldekade 65, Terneuzen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel De Blaauwe Leeuw heeft een prachtige locatie, gelegen aan de Westerschelde in het centrum van het havenstadje Terneuzen. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg. Met de uitgestrekte stranden, de verkoelende zee, verschillende soorten watersport en de typische Zeeuwse lekkernijen maken het verblijf in Zeeland tot een groot feest. Ook een uitje naar omliggende steden is geen probleem, de steden als Middelburg, Gent, Antwerpen en Brugge zijn binnen handbereik. Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen op de ruime hotelkamers, die ieders beschikken over 2 eenpersoonsbedden, gratis Wi-Fi, een kluisje, een TV en koffie-/thee faciliteiten. De badkamer beschikt over een douche en/of bad en een toilet. In het restaurant van het hotel worden gerechten van hoge kwaliteit geserveerd. De gerechten zijn gemaakt met grote ambitie van het keuken team en geserveerd met een persoonlijke service.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Hoogtepunten

Terneuzen

Steden
Noordstraat 65

Terneuzen heeft een autovrij centrum waar u diverse winkels en uitgaansmogelijkheden vindt. De grootste attractie van deze havenstad is het Portaal van Vlaanderen. Hier kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de zeesluis waar imposante zeeschepen gebruik van maken.

Snowbase Terneuzen

Recreatie en spellen
Zeelandlaan 3

De skibaan in Terneuzen is 365 dagen per jaar geopend. Op de skibaan geniet je het hele jaar door van verse sneeuw, moderne skiliften en natuurlijk een hele hoop gezelligheid. Een unieke activiteit voor het ultieme wintersport gevoel!

Valkeniershof

Dierentuinen en aquaria, Outdooractiviteiten
Klakbaan 5

Houdt u van vogels? Hier kunt u een echte valkenier spelen. Beoefen deze eeuwenoude jachtmethode.

Stroomtrein Goes

Musea
Albert Plesmanweg 23

Ga op reis met een historische stroomtrein naar oude dorpjes! Tijdens deze rit kunt u ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Fruitteeltmuseum

Musea
Annie Mg Schmidtsingel 1

Ga door de geschiedenis van fruit en fruitteelt tijdens een bezoekje aan dit unieke museum. Van luiken tot een werkende veilingklok en van kijkkasten tot authentiek gereedschap, je vindt het hier! Het fruitteeltmuseum is een beleving voor jong en oud.

Historisch Museum De Bevelanden

Musea
Singelstraat 13

Het Historisch Museum De Bevelanden is een museum waarin de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal staat.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro