Stedentrips
dagen

Stijlvol overnachten in het hart van Amsterdam incl. ontbijt

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen midden in het centrum van Amsterdam in stijlvol 4* -hotel incl. ontbijt

I Amsterdam! Dé slogan van deze hoofdstad. Het hotel ligt in het bruisende stadshart, en in no time ben je dan ook bij alle toffe plekken. Ga je voor de bekende plekken in de stad zoals het Anne Frankhuis en het Van Gogh museum of kies je een andere en onbekende kant van de stad die misschien heel verrassend is? Kortom, pak je tas in en ontdek!

Stedentrips
dagen

Stijlvol overnachten in het hart van Amsterdam incl. ontbijt

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Tips in de directe omgeving

Ons’ Lieve Heer op Solder
Een van die onbekendere plekken van de stad is dit bijzondere museum. Nadat de protestanten in de zestiende eeuw de macht hadden overgenomen, konden de katholieken hun geloof niet meer in het openbaar belijden. In opdracht van koopman Jan Hartman, een katholiek, werd er op zijn zolder een geheime kerk gebouwd. Tegenwoordig is dit een museum waar je kunt zien hoe het woonhuis er vroeger uitzag, maar het gaat natuurlijk om de zolder! Bij binnenkomst krijg je een audiotour mee zodat je alles te weten komt over het verleden van dit bijzondere museum.

Kruidenwinkeltje Jacob Hooy
Een hele dag kun je hier niet vertoeven, maar hoe leuk is het om even terug in de tijd te gaan bij dit bijzondere winkeltje. Het winkeltje is geopend in 1743 door Jacob Hooy. De kruiden en specerijen die in die tijd door de VOC vanuit de hele wereld hierheen werden gebracht, kon je hier kopen. De winkel heeft 2 deuren: de rechter geeft toegang tot een normale gezondheidswinkel, echter als je de linker deur kiest stap je terug in de tijd. Door de vele historische details zoals de oude weegschalen en apothekerskasten begrijp je waarom dit één van de mooiste winkeltjes van Amsterdam is.

De dansende huisjes
Een plek waar je makkelijk aan voorbij loopt zijn de "dansende huisjes". Op het eerste gezicht lijkt dit gewoon een rijtje grachtenpanden, maar wie beter kijkt ziet dat ze schots en scheef staan! Je kunt de huisjes het beste zien vanaf een rondvaartboot of vanaf de overkant van het water. Niet voor niets zijn dit de meest fotogenieke pandjes van de stad.

Inntel Hotels Amsterdam Centre
Nieuwezijdskolk 19,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Nieuwezijdskolk 19, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een 4*-hotel in hartje Amsterdam met een eigentijdse kijk op de stad, dat is Inntel Hotels Amsterdam Centre. Op loopafstand van de grachtengordel, alle hoogtepunten zoals de internationaal befaamde musea én de oude volksbuurten, maar door het omringende verkeersvrije plein toch niet in de drukte. Hier ligt de gehele stad werkelijk aan je voeten. De comfortabele kamers zijn voorzien van alle luxe en vormen de perfecte uitvalsbasis voor een citytrip naar de hoofdstad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
€ 30,00 per dag. Parkeren kan in parkeergarage onder het hotel. Reserveren kan via: https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/amsterdam/2020-ams-inntel-hotels-amsterdam-centre/
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Body Worlds Amsterdam

Bezienswaardigheden
Damrak 66

In Body Worlds Amsterdam kunt u zo'n 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen bekijken.

Sauna Deco

Spa en Wellness
Herengracht 115

Genieten en ontspannen met een vleugje Parijse luxe? Bezoek Sauna Deco, een unieke locatie aan de Amsterdamse grachten.

Koninklijk Paleis Amsterdam

Bezienswaardigheden
Dam 16

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Amsterdam

Steden
Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is uniek in haar soort. De eeuwenoude stad heeft een wereldberoemde grachtengordel met daaraan prachtige authentieke grachtenpanden.

The Amsterdam Dungeon

Attractieparken
Rokin 78

The Amsterdam Dungeon gaat over de donkere geschiedenis van Amsterdam. Er worden diverse shows gespeeld. Binnen gaat u de kerkers in en kunt u deze shows beleven.

Belangrijke informatie

Let op: - De toeristenbelasting is € 3,00 per persoon per nacht en 7% per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

€ 30,00 per dag. Parkeren kan in parkeergarage onder het hotel. Reserveren kan via: https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/amsterdam/2020-ams-inntel-hotels-amsterdam-centre/

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro