Fietsvakanties
dagen

Landgoedhotel in de Achterhoek nabij Zutphen incl. ontbijt

Landgoedhotel Woodbrooke
Barchem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Ga 3 of 4 dagen eropuit in de Achterhoek en verblijf in een landgoedhotel nabij Zutphen incl. ontbijt

De omgeving van Landgoedhotel Woodbrooke is heerlijk rustig en toch zal je je er niet vervelen. Ervaar de Achterhoek, wandelend, fietsend of toerend met de auto en geniet van de rust en ruimte om je heen. Maak een prachtige wandeling door de groene natuur of ga een dagje shoppen in Zutphen. Vanuit het hotel loop je zo het landgoed op en ruik je de frisse geur van de bossen. Het hotel is voorzien van sfeervolle kamers met uitzicht op de omliggende natuur. Je begint je dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in Brasserie Woods. Wil je er een dagje op uit? Bezoek dan de Hanzesteden Zutphen, Deventer of Doesburg. Er zijn ook vele kastelen in de omgeving die zeker een bezoekje waard zijn. Waar je interesse ook ligt, je vindt het in de Achterhoek!

Fietsvakanties
dagen

Landgoedhotel in de Achterhoek nabij Zutphen incl. ontbijt

Landgoedhotel Woodbrooke
Barchem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen in een standaard tweepersoonskamer
  • Ontvangst met koffie/thee en ambachtelijke Woodbrooke koek
  • 2 of 3 x uitgebreid Achterhoeks ontbijtbuffet
  • 1 of 2 avond(en) een driegangen à la carte diner, 1 op de dag van aankomst
  • 1 of 2 dagen een lunchpakket voor onderweg
  • 1 wandel- of fietsroute naar keuze
  • Ruime parkeerplaats met oplaadpunt
  • Afgesloten fietsenstalling met oplaadmogelijkheden en ANWB fietsreparatiekoffer
  • Gelegen in de bossen nabij Zutphen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: breng een bezoek aan Kasteel Vorden
Fietsen en wandelen in de Achterhoek

De Achterhoek is een prachtige regio in het oosten van Nederland, bekend om zijn groene landschap en charmante dorpjes. Maar wat deze regio echt uniek maakt, is de perfecte omgeving voor fiets- en wandelliefhebbers. Er is een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden, knooppuntenroutes en pittoreske weggetjes. Dit maakt de Achterhoek de ideale plek voor fietsers en wandelaars van alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen ritje door de velden of een uitdagende tocht door de heuvels, je zult hier zeker iets vinden dat bij je past. Maak tijdens je fietstocht een tussenstop. Geniet van een kopje koffie en een stuk appeltaart in een van de vele gezellige cafés en restaurants die je onderweg tegenkomt. Of maak een tussenstop bij een lokale boerderij om te genieten van verse streekproducten. Je kan ook een bezoek brengen aan één van de vele historische bezienswaardigheden, zoals kastelen, landgoederen en musea. Pak je fiets en/of trek je wandelschoenen aan en ontdek deze prachtige regio op je eigen tempo!

Landgoedhotel Woodbrooke
Woodbrookersweg 1,
Barchem, Nederland
Kaart
Woodbrookersweg 1, Barchem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Landgoedhotel Woodbrooke is rustig gelegen in Barchem, in het fraaie Gelderland. De omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht. De kamers van Landgoedhotel Woodbrooke zijn sfeervol ingericht en voorzien van televisie, comfortabele bedden en een badkamer met douche en toilet. In de ochtend geniet je in Brasserie Woods van een heerlijk ontbijtbuffet. 's Avonds bestel je er de lekkerste gerechten gemaakt met verse (streek)producten. Nog niet moe? Neem dan plaats bij de gezellige open haard of geniet van een drankje in de gezellige bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,50 per huisdier, per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Lochem

Steden
Lochem

De gemeente Lochem is rijk aan natuur en cultuur. Wie rust en ruimte zoekt en van natuur en landschap wil genieten, kan eindeloos fietsen en wandelen.

Kasteel Warmelo

Bezienswaardigheden, Kastelen
Stedeke 11

Landgoed Warmelo is gelegen in Diepenheim, gemeente “Hof van Twente”. Het Warmelo dateert van 1339. Het kasteel wordt omgeven door een park, met een totale oppervlakte van 7 hectare. Via een gemarkeerde wandelroute maak je kennis met vier eeuwen tuin-architectuur.

8-Kastelenroute

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Vorden

De kastelenroute is zowel met de fiets als met de auto te maken. De tocht gaat langs 8-kastelen, die helaas niet te bezoeken zijn. De eerste tocht werd gehouden in 1912.

Museum Eungs Schöppe Markelo

Musea
Goorseweg 1A

Zowel in het voorjaar als in het najaar worden er gedurende 2 of 3 weken tentoonstellingen georganiseerd. In de winterperiode is het museum gesloten, november t/m maart.

Proef en Beleef bij de Twentse Boerin

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Dierentuinen en aquaria, Cultuur
Stokkumervlierweg 8

De Twentse Boerin is hét adres voor een Twents dagje uit. Houdt u van fietsen en/of wandelen, in het Effink's Koffiehuuske vind u de meest mooie routes van Markelo.

Vestingstadje Groenlo

Steden
Groenlo

Grolle, zoals de stad Groenlo vroeger heette, kent een roemruchte historie. Vele keren is er om de strategisch belangrijke stad gevochten. Groenlo ademt, als bakermat van Grolsch bier, een bourgondische sfeer van gastvrijheid en vertier.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,50 per huisdier, per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro