Steden dichtbij
dagen

Luxe 5*-hotel in hartje Antwerpen incl. 3-gangendiner

Sapphire House Antwerp, Autograph Collection
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een LUXE 5*-hotel in 16e-eeuws monument in hartje Antwerpen o.b.v. halfpension

Het Sapphire House Antwerp is een schitterend 16e-eeuws gebouw. Jouw luxe kamer is dé plek om je even terug te trekken, na een dag vol indrukken in het veelzijdige Antwerpen!

Hou je van shoppen, dan ben je op de Meir aan het goede adres: de brede winkelstraat is een genot om alleen al heen en weer te slenteren. Hier vind je bekende modemerken en wandel je al genietend richting de straatjes rondom Groenplaats en Grote Markt, waar je het modieuze leven induikt met vintage en design!

Vanzelfsprekend strijk je neer op één van de pleinen, waar je van een lunch geniet. Eenmaal gespijsd en gelaafd is het altijd prettig om even uit te wijken naar de kade aan de Schelde, voor een wandelingetje met uitzicht op de rivier. Bestel een 'bolleke' bij Paters Vaetje, recht onderaan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Betaal de te verwaarlozen entreeprijs om binnen het gebouw één der meesterwerken van Peter Paul Rubens te bewonderen. Antwerpen blijft verrassen!

Steden dichtbij
dagen

Luxe 5*-hotel in hartje Antwerpen incl. 3-gangendiner

Sapphire House Antwerp, Autograph Collection
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner in SUMMER BY PLANTN&WILDN
  • Restaurant is onder leiding van sterrenchef Bart De Pooter
  • Luxe 5*-hotel, gelegen in een 16e-eeuws monument!
  • Centraal gelegen voor foodies, fashionista en kunstliefhebbers
  • Kamers met historie zoals indrukwekkende plafonds en authentieke vloeren
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: shoppen en cultuur snuiven in Antwerpen!
Tips in de omgeving

**Het Zuid*
Het Zuid is een buurt in Antwerpen met deftige herenhuizen, bijzonder winkelaanbod, brede lanen en mooie pleinen. Je vind er verder veel cafes en restaurants waardoor deze wijk erg in trek is.

ZOO Antwerpen
De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Shop till you drop
In de bekende winkelstraat de 'Meir' vind je de meest bekende kledingwinkels. Daarnaast vind je er ook talloze winkels van grote luxe merken, afwisselend met kleine boetiekjes en vintage winkeltjes. Struin door de omliggende winkelstraten van de Meir, van de Schuttershofstraat tot de Kloosterstraat.

Sapphire House Antwerp, Autograph Collection
Lange Nieuwstraat 20/24,
Antwerpen, België
Kaart
Lange Nieuwstraat 20/24, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het bruisende stadscentrum van Antwerpen is Sapphire House Antwerp meer dan een hotel. Het symboliseert het karakter en de geest van honderden jaren handel. Gevestigd in een 17e-eeuws gebouw dat de geschiedenis van de Gouden Eeuw van Antwerpen ademt. In Sapphire House Antwerp maken gasten deel uit van een kostbare en briljante ervaring, die minstens even schitterend is als de saffier zelf. Een plaats waar men verbonden is aan de tijdloosheid van het gebouw, een setting waarbij gasten worden ondergedompeld in een stralend decor en zich volledig overgeven aan een geschiedenis van honderden jaren handel.Je verblijft in een Emerald kamer, kenmerkend door het inspirerende design en subtiele comfort dat de geschiedenis van het hotel combineert met een vleugje hedendaagse luxe. Het interieur van onze Emerald kamers laat de gasten de kunst van het fijne leven ervaren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 29,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 50,00 per huisdier per nacht (tot 20 kg)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Antwerpen

Bezienswaardigheden, Steden
Sint-Katelijnevest 68

Als je Antwerpen bezoekt, zul je vrijwel eerst terechtkomen in de historische binnenstad. Hier vind je vooral winkels, restaurants en bars. Bezoek in Antwerpen het MAS en de Onze-Lieve-Kathedraal.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Onze-Lieve-Vrouwekathedraal

Bezienswaardigheden
Groenplaats 21

De kathedraal is een enorme schatkamer met verschillende kunstwerken van onder andere Rubens.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Plantin-Moretus Museum

Musea
Vrijdagmarkt 22-23

Het Museum Plantin-Moretus is een historisch museum over de drukkersfamilie Plantin-Moretus. Dit museum is opgericht in 1555 door Christoffel Plantijn.

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 50,00 per huisdier per nacht (tot 20 kg)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 29,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro