Menu

2 accomodaties in Boom

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Boom, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

RELEX in Boom Hotel
Afstand: 1,0 km9.3
RELEX
Neteweg 9, Boom

Relex: Hoogwaardige zwembaden, whirlpools en sauna's. Met 25 jaar ervaring en een inspirerende showroom in Boom. Maak uw wellnessdromen waar.

at Number 1 in Rumst Vakantiehuis
Afstand: 2,3 km10
at Number 1
Albert Servaeslaan 1, Rumst

At Number 1: Luxe B&B in Rumst met twee slaapkamers, privébadkamer, gratis WiFi en ontbijt. Nabij A12, Antwerpen en Brussel. Prijzen vanaf €80 per nacht.

Informatie over Boom

Boom is een Belgische gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen tussen Antwerpen en Brussel. De plaats is vooral bekend vanwege haar rijke industriële verleden, met de baksteenindustrie als een prominent historisch kenmerk. De gemeente heeft een goed bewaard gebleven historisch centrum met diverse bezienswaardigheden zoals de Sint-Anna-ten-Drieënkerk en het streekmuseum. Deze bezienswaardigheden bieden bezoekers een inzicht in de lokale cultuur en geschiedenis.

Tegenwoordig is Boom ook internationaal bekend vanwege het jaarlijks terugkerende muziekfestival Tomorrowland, een van de grootste en meest prestigieuze elektronische muziekfestivals ter wereld. Daarnaast biedt Boom diverse recreatieve mogelijkheden zoals het Provinciaal Recreatiedomein de Schorre, waar bezoekers kunnen genieten van wandel- en fietspaden in een natuurlijke omgeving. Deze combinatie van historische en moderne attracties maakt Boom tot een veelzijdige bestemming voor toeristen.