Menu

5 accomodaties in Bornem

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Bornem, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel De Notelaer in Bornem Hotel
Afstand: 339 meter7.7
Hotel De Notelaer
Stationsplein 2, Bornem

Hotel De Notelaer: Stijlvolle viersterrenaccommodatie met brasserie, ruime feestzaal en gezellig zomerterras, perfect gelegen nabij lokale bezienswaardigheden.

Het Laathof in Bornem Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km8.7
Het Laathof
Wolfgang d'Urselstraat 7, Bornem

Het Laathof: Ideale uitvalsbasis voor jeugdgroepen in historisch Hingene, met volpension en 21 kamers, perfect voor scholen, koren en families.

B&B Klik Klak in Bornem Bed and Breakfast
Afstand: 2,7 km9.1
B&B Klik Klak
Edmond Vleminckxstraat 79, Bornem

B&B Klik Klak: Volledig uitgeruste studio in Hingene, ideaal voor wandelaars en fietsliefhebbers, nabij Scheldepolders en kasteelpark d'Ursel.

Atelier van Antonine in Bornem Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km9.9
Atelier van Antonine
Koningin Astridlaan 200, Bornem

Het Atelier van Antonine: Verblijf in een stijlvolle woning in Kasteel d’Ursel, omgeven door een idyllisch park. Nabij Scheldeland en Vlaamse kunststeden.

Hotel Secundo Bornem in Bornem Hotel
Afstand: 1,2 km7.5
Hotel Secundo Bornem
Rijksweg 58, Bornem

Geniet van 4-sterren luxe, smaakvolle kamers, een gezellige bar en rustige omgeving. Ideaal gelegen voor wandelen, fietsen en stedentrips.

Informatie over Bornem

Bornem is een Belgische gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen aan de rivier de Schelde. De plaats staat bekend om zijn rijke historische erfgoed, waaronder het kasteel van Marnix de Sainte-Aldegonde en de abdij van Bornem. Het kasteel, oorspronkelijk gebouwd in de 10e eeuw, biedt een diep inzicht in de middeleeuwse architectuur en geschiedenis van de regio. De abdij is een werkende abdij die openstaat voor bezoekers en biedt een serene omgeving voor bezinning en cultuurhistorisch onderzoek.

Daarnaast is Bornem een aantrekkelijke bestemming voor natuurliefhebbers. Het natuurreservaat Het Broek is een uitgestrekt moerasgebied waar bezoekers kunnen wandelen en genieten van de flora en fauna. Bornem organiseert ook jaarlijks evenementen zoals de Dodentocht, een bekende wandeltocht van 100 kilometer, die deelnemers van over de hele wereld trekt. Deze combinatie van historische, culturele en natuurlijke attracties maakt Bornem een veelzijdige bestemming voor uiteenlopende interesses.