Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Bovenkarspel: voordelige overnachtingen

Wil jij er tussenuit in Nederland en overnachten in een regio met veel natuur en een rijke historie? Dan is het slim om via Hotels.nl in Bovenkarspel een hotel te boeken! Het dorp Bovenkarspel ligt in West-Friesland, midden in het gebied tussen de historische steden Enkhuizen, Hoorn en Medemblik. Boek een goedkoop hotel via onze website en kom de vele bezienswaardigheden bewonderen. Lees verder

Weekendje weg in Bovenkarspel: er op uit in West-Friesland

Voor diverse leuke activiteiten in Bovenkarspel, zoals wandelen, fietsen en zwemmen, moet je in recreatiegebied Het Streekbos zijn. Je vindt er bovendien Volkssterrenwacht Orion en Klimpark Streekbos. In de sterrenwacht zijn regelmatig kijkavonden en -middagen om de maan, de zon en de sterren te bestuderen. In het klimpark beleef je een spannend dagje uit met tal van hindernissen en spectaculaire tokkelbanen. Andere mogelijkheden zijn onder meer kanovaren en midgetgolf. Daarnaast heeft Bovenkarspel een mooi overdekt winkelcentrum: Streekhof. Of wat dacht je van een fietstocht langs het Markermeer en het IJsselmeer richting Enkhuizen? Bezoek hier bijvoorbeeld het Zuiderzeemuseum en ontdek hoe men vroeger leefde rondom de voormalige Zuiderzee.

Recreatiemogelijkheden nabij hotels in Bovenkarspel

Ook een dagje weg naar Hoorn is een echte aanrader als je in een hotel bij Bovenkarspel verblijft. Maak hier een stadswandeling langs de prachtige pakhuizen, de haven en de oude gevangenis op het Oostereiland met het Museum van de Twintigste Eeuw. Je zult je ogen uitkijken! Een andere optie is een gave tijdreis met een historische stoomtram. Deze rijdt tussen Hoorn en Medemblik. De rit kun je ook combineren met een boottocht vanuit Enkhuizen. Tot slot raden we je aan het waterrijke platteland met tal van kwekerijen ten oosten van Bovenkarspel te verkennen. Maak onderweg bijvoorbeeld een stop bij de boerderijwinkel van Fruitkwekerij ’t Keetje in Lutjebroek.

Bovenkarspel hotel: direct boeken

Zoek jij voordelige hotels in Bovenkarspel? Doorzoek de aanbiedingen op Hotels.nl! Hou je van gemak? Kies dan bijvoorbeeld een uniek hotelarrangement inclusief diner en de huur van elektrische fietsen uit. Kom jij liever genieten zonder allerlei extraatjes? Boek nu een aantal laag geprijsde hotelovernachtingen bij een comfortabel hotel in Bovenkarspel.

Waarom een hotel in Bovenkarspel boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro