Menu

10 accomodaties in Brecht

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Brecht, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

De Statie in Brecht Hotel
Afstand: 421 meter8.7
De Statie
Venusstraat 20, Brecht

De Statie in Brecht biedt hotel, restaurant en brasserie, nabij de E19 en het station Noorderkempen, met parkeergelegenheid, elektrisch laden en gratis wifi.

Vakantiewoning - B&B Gasterij het Marum Brecht in Brecht Vakantiehuis
Afstand: 1,3 km9.3
Vakantiewoning - B&B Gasterij het Marum Brecht
Papbosstraat 2b, Brecht

Gasterij het Marum: Luxe vakantievilla in Brecht voor 14 personen, met hottub en nabij natuurgebied Het Marum. Geniet van wellness en moderne faciliteiten.

De Steenen Molen in Brecht Vakantiehuis
Afstand: 608 meter8.9
De Steenen Molen
Molenstraat 21, Brecht

Bamp;ampB De Steenen Molen: moderne kamers met inloopdouches, privéterras, 24/7 toegang. Gelegen in rustige Brecht, nabij winkels en eetgelegenheden.

Hopper Jeugdverblijf Drieboomkensberg in Malle Vakantiehuis
Afstand: 6,5 km8.7
Hopper Jeugdverblijf Drieboomkensberg
Sint Pauluslaan 14, Malle

Drieboomkensberg: Ideaal voor scholen en jeugdgroepen, met zalen, kampterreinen, zelfkookopties, en nabij Westmalle abdij in de Antwerpse Kempen.

Sint-Jansburg in Malle Vakantiehuis
Afstand: 5,2 km7.9
Sint-Jansburg
Heikantstraat 22, Malle

Sint-Jansburg: Jeugdverblijf temidden van velden en trappistenbossen, ideaal voor kampen, cursussen en retraites. Max. 94 bedden, exclusiviteit mogelijk.

Camping Het Veen vzw in Brecht Camping
Afstand: 6,4 km8.3
Camping Het Veen vzw
Eekhoornlaan 1, Brecht

Floreal Camping Het Veen: Gezinsvriendelijke viersterrencamping bij Antwerpen met gratis Wi-Fi, speeltuinen, omnisportterrein en luxe stacaravans.

BoraBora in Brecht Hotel
Afstand: 2,4 km8.5
BoraBora
Dorpsstraat 97, Brecht

Privé Sauna Bora Bora, Brecht - Sint Lenaarts: Twee luxe wellness units, sauna's, verwarmd zwembad, stoomcabine en relaxruimte. B&B-arrangementen met speciale kortingen.

Victor in Brecht Hotel
Afstand: 2,3 km9.1
Victor
Krekelbergstraat 22, Brecht

Victor Hondenhotel in Brecht: Professionele opvang met ruime binnen- en buitenhokken, gepassioneerde zorg en regelmatige speel- en uitlaatrondes.

De Groene Linden BV in Brecht Camping
Afstand: 3,7 km8.1
De Groene Linden BV
Schotensteenweg 64, Brecht

Camping De Groene Linden, Brecht: Geniet van ruime kampeerplaatsen, moderne voorzieningen, en directe toegang tot wandel- en fietspaden in de Antwerpse Kempen.

De Kasteelhoeve in Malle Bed and Breakfast
Afstand: 6,5 km8.3
De Kasteelhoeve
Kasteellaan 81, Malle

De Kasteelhoeve: Authentieke brasserie en moderne B&B met 7 kamers, terrassen, speeltuin en evenementenruimte. Geniet van Belgisch stoofvlees in Westmalle!

Informatie over Brecht

Brecht is een gemeente in de provincie Antwerpen, België, bekend om zijn rustieke charme en rijke historische erfgoed. Gelegen in de Kempen, biedt Brecht een schilderachtige omgeving met uitgestrekte natuurgebieden, ideaal voor wandelaars en fietsers. Het gebied herbergt verschillende bezienswaardigheden, zoals de Sint-Michielskerk, een prachtig gotisch bouwwerk uit de 15e eeuw. Daarnaast is er de historische abdij van Sint-Bernardus, een aanzienlijk monument met diepe culturele en religieuze betekenis.

De gemeente Brecht biedt ook diverse recreatieve activiteiten en accommodaties, variërend van gezellige bed & breakfasts tot meer luxueuze verblijfsopties. Het jaarlijkse dorpsfeest staat bekend om zijn levendige sfeer en trekt zowel lokale bewoners als bezoekers. Dankzij de nabijheid van Antwerpen en de goede infrastructuur is Brecht gemakkelijk bereikbaar en een ideale bestemming voor een ontspannen uitje.