Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Comfortabel overnachten in Limburg in hotels Broekhuizen

Zin in een spontane vakantie ver weg van de drukke stad in de prachtige omgeving van het stroomgebied van de Maas in Limburg? Vanuit de hotels in Broekhuizen ontdek je de bijzondere natuur van de Maasduinen, bezoek je de schitterende kasteeltuinen van Arcen en ga je winkelen in het gezellige Venlo. Lees verder

Hotels Broekhuizen Limburg met de rust en stilte van de Maasduinen

De hotels in Broekhuizen in Limburg bevinden zich in een charmant dorp aan de Maas waar je optimaal geniet van de rust en stilte. Het dorp zelf telt een aantal kapellen en de Sint-Nicolaaskerk behoort tot de belangrijkste monumenten. Als je in Broekhuizen in onze hotels overnacht, dan geniet je vooral van de mooie natuur. Zo ligt Nationaal Park De Maasduinen vlak in de buurt. Dit beschermde natuurgebied bestaat uit kilometers bossen, vennen, duinen en heidevelden waar je eindeloze wandelingen maakt. Er lopen 17 verschillende wandelroutes door het nationaal park, die gemarkeerd zijn met gekleurde paaltjes.

Hotels Broekhuizen Limburg: met bezoek aan Venlo en Arcen

Cultuurliefhebbers overnachten in de hotels in Broekhuizen in Limburg voor een bezoek aan het nabijgelegen Arcen. De bekendste attractie is het 17e-eeuwse kasteel van Arcen, met de bijbehorende kasteeltuinen. Die zijn opgedeeld in 15 unieke tuinen, waaronder een bamboebos, een mediterrane tuin, een bergtuin, een dahliatuin en een tuin met rhododendrons. Voor de kinderen is er een aaituin met dieren en je speelt er met het hele gezin minigolf. Vanuit de hotels in Broekhuizen ben je ook zo in het gezellige stadscentrum van Venlo. Deze groene winkelstad is rijk aan historische bouwwerken, waaronder de Sint-Martinusbasiliek met zijn indrukwekkende gotische beelden, het 16e-eeuwse Romerhuis met zijn fraaie trapgevel en het prachtige stadhuis in renaissancestijl. In het Limburgs Museum kom je alles te weten over de cultuur van de provincie aan de hand van bijvoorbeeld archeologie en religie.

Hotels Broekhuizen: altijd de beste deals

Zoek je in Broekhuizen hotels? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een heerlijk verblijf in Limburg. Boek vandaag nog een van de hotels in Broekhuizen en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie in het zuiden van Nederland.

Waarom een hotel in Broekhuizen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro