Menu

4 accomodaties in Buggenhout

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Buggenhout, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Vakantiewoning Eikenhof in Londerzeel Vakantiehuis
Afstand: 3,6 km9.1
Vakantiewoning Eikenhof
Groenhofdreef 2, Londerzeel

Eikenhof: Luxe gerenoveerd bijgebouw tussen Brussel, Gent, Antwerpen en Mechelen. Eigen tuin, gratis wifi, prachtig uitzicht en dichtbij wandelroutes.

Boskapelhoeve - Hotel B in Buggenhout Hotel
Afstand: 2,4 km9.7
Boskapelhoeve - Hotel B
Kasteelstraat 214, Buggenhout

De Boskapelhoeve: Ontspan in luxe in ons hotel met groene binnentuin en uitstekende service, ideaal gelegen tussen Brussel, Antwerpen en Gent.

De Vromishoeve in Puurs-Sint-Amands Vakantiehuis
Afstand: 4,1 km6.9
De Vromishoeve
Keten 23, Puurs-Sint-Amands

De Vromishoeve: Geniet van een authentieke boerderij-ervaring in Sint-Amands, nabij schilderachtige fietspaden, historische kastelen en groene bossen.

B&B Fagus in Buggenhout Bed and Breakfast
Afstand: 2,6 km10
B&B Fagus
Molenstraat 80, Buggenhout

Bamp;B Fagus in Opstal: Geniet van moderne kamers, een privéterras en gemakkelijke toegang tot Gent, Brussel en Antwerpen. Ontbijt met lokale producten.

Informatie over Buggenhout

Buggenhout is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, gelegen tussen Dendermonde en Opwijk. Het is vooral bekend om het Buggenhoutbos, een uitgestrekt natuurgebied dat tot de grootste bossen van Vlaanderen behoort en ideaal is voor wandel- en fietstochten. Daarnaast is Buggenhout ook van belang voor toeristische trekpleisters zoals Brouwerij Bosteels, bekend van biermerken zoals Kwak, Tripel Karmeliet en Deus.

Naast haar natuurlijke en culinaire aantrekkingskracht heeft Buggenhout een rijk cultureel erfgoed met bezienswaardigheden zoals de Sint-Niklaaskerk en het kasteel van Buggenhout. Het dorp biedt een serene, landelijke sfeer met voldoende voorzieningen die bezoekers aantrekken voor zowel dagtrips als langere verblijven. Buggenhout is goed bereikbaar via weg- en openbaar vervoer, wat het een uitstekende bestemming maakt voor toeristen die zowel natuur als cultuur willen verkennen.