Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Bunnik: de beste deals

Weet jij waar de beste aanbiedingen voor hotels in Bunnik te vinden zijn? Bij Hotels.nl, want wij hanteren scherpe prijzen en bieden je leuke extra’s voor weinig geld. In Bunnik een hotel zoeken voor een weekendje weg of vakantie in Nederland is sowieso een goed idee. Bunnik ligt namelijk lekker centraal in het land en in de prachtige omgeving van de Kromme Rijnstreek. Zie jij jezelf al wandelen, fietsen of varen langs uiterwaarden, boomgaarden, landgoederen en natuur? Ook ben je vanuit jouw hotel in de buurt van Bunnik razendsnel in het centrum van Utrecht. Lees verder

Natuur en cultuur beleven vanuit hotels in Bunnik

Bunnik ligt in een mooi rivierenlandschap dat tegen de Utrechtse Heuvelrug aanligt. Je kunt de omgeving bijvoorbeeld tijdens een boottocht over de rivier bewonderen. In het landschap zul je al gauw delen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie herkennen. Deze oude verdedigingslinie is officieel bestempeld tot UNESCO Werelderfgoed! Fort Vechten ligt net buiten Bunnik en was een belangrijk onderdeel van de linie. Je vindt daar ook het Waterliniemuseum. Een andere parel in de Kromme Rijnstreek is Landhuis Oud Amelisweerd. Dit is omgeven door een prachtig park en natuurgebied. Het landhuis is te bezichtigen en er zijn regelmatig exposities van kunstwerken. Als je in Bunnik een hotel boekt, zul je in de omgeving overigens nog veel meer kastelen en landgoederen ontdekken.

Net buiten Utrecht: overnachten te Bunnik

De Kromme Rijnstreek is ook bekend van de fruitteelt. Al sinds de Romeinse tijd worden hier bijvoorbeeld kersen geteeld. De bloeiende kersenbomen zijn in het voorjaar een lust voor het oog. Tijdens de oogsttijd staan her en der langs de weg stalletjes met vers geplukt fruit. Dat wordt kortom smullen! Vanuit een hotel in de buurt van Bunnik is het verder erg leuk om een uitje naar de bruisende stad Utrecht te maken en daar bijvoorbeeld te gaan shoppen.

Goedkoop overnachten Bunnik

Wil jij er op uit in Nederland en goedkoop overnachten bij Bunnik? Bekijk dan onze actuele aanbiedingen voor hotels te Bunnik. Boek een hotelkamer voor een scherp tarief, kom overnachten nabij Bunnik en profiteer van onze aantrekkelijke arrangementen.

Waarom een hotel in Bunnik boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Bunnik te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro