Menu

6 accomodaties in Bunnik

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Bunnik, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Postillion Hotel Utrecht Bunnik in Bunnik Hotel
Afstand: 612 meter7.9
Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Baan van Fectio 1, Bunnik

Centrale ligging bij A12, ruime parkeergelegenheid, nabij natuur van Utrechtse Heuvelrug, 23 vergaderzalen, restaurant en bar.

Stayokay Utrecht - Bunnik in Bunnik Hostel
Afstand: 2,7 km8.3
Stayokay Utrecht - Bunnik
Rhijnauwenselaan 14, Bunnik

Bosrijke locatie aan rivier, nabij centrum Utrecht. Privé kamers met badkamer, 3 eetzalen en uniek openluchtcafé. Vlakbij Kasteel de Haar.

Camperplaats de Kersenpit in Werkhoven Camping
Afstand: 3,3 km9.5
Camperplaats de Kersenpit
Werkhovenseweg 19a, Werkhoven

Camperplaats de Kersenpit: Unieke boerderijcamping met alpaca's in schilderachtig Werkhoven. Moderne faciliteiten, jaar rond open.

Camping Prinsenhof in Odijk Camping
Afstand: 2,5 km8.9
Camping Prinsenhof
Werkhovenseweg , Odijk

Camping Prinsenhof: Geniet van landelijke weides, verse eieren en het comfort van caravans in Bunnik, nabij de Utrechtse Heuvelrug!

Buitengoed De Boomgaard in Bunnik Camping
Afstand: 1,1 km8.7
Buitengoed De Boomgaard
Parallelweg 9, Bunnik

Buitengoed de Boomgaard, in Utrecht, combineert weelderige buitenactiviteiten met dichtbij gelegen stadsbezienswaardigheden. Ook voor grootschalige evenementen!

Camping de Vliert in Bunnik Camping
Afstand: 2,1 km8.7
Camping de Vliert
Rijsbruggerweg 2, Bunnik

Camping de Vliert in Bunnik: ruime, autovrije en hondvriendelijke camping met luxe sanitair, glampingmogelijkheden en nabij Utrecht en Houten.

Informatie over Bunnik

Bunnik, gelegen in de provincie Utrecht, maakt deel uit van de gelijknamige gemeente die ook de kleinere dorpen Werkhoven en Odijk omvat. De plaats Bunnik ligt op een strategische locatie in het midden van Nederland, dicht bij de stad Utrecht en met goede verbindingen naar andere grote steden. De gemeente Bunnik staat bekend om haar verscheidenheid aan historische bezienswaardigheden, waaronder Kasteel Beverweerd en de Nederlands Hervormde Kerk, beide daterend uit de 13e eeuw.

Bunniks landschap omvat typisch Nederlands laagland, doorsneden door de rivier de Kromme Rijn. Voor natuurliefhebbers heeft Bunnik veel te bieden, met uitgebreide fiets- en wandelroutes door de landelijke gebieden en langs de waterwegen. De plaats is ook de thuisbasis van Fort Rijnauwen, het grootste fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, dat tegenwoordig dienst doet als natuurgebied en openluchttheater. Met zijn diverse aanbod op het gebied van cultuur, historie en recreatie in een natuurlijke omgeving, is Bunnik een bestemming die zowel lokale als internationale toeristen weet te boeien.