Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Burdaard: beste deals

Zoek jij de beste aanbiedingen voor hotels in Burdaard in Friesland? Bij Hotels.nl vind je gemakkelijk een fantastische hoteldeal! Burdaard is een pittoresk dorpje dat ten noorden van Leeuwarden aan het vaarwater de Dokkumer Ee ligt. Dankzij de toeristische vaarroute is het gezellig in het dorp. Burdaard is overigens niet alleen populair bij watersporters. Ook fietsers en wandelaars komen er graag. Lees verder

Burdaard hotel: er op uit op het water in Friesland

Molen De Zwaluw bepaalt de aanblik van Burdaard. Het is erg leuk deze imponerende korenmolen en de bijbehorende houtzagerij te bezoeken. Verder vind je in het dorp kaarsenmakerij JoHpie en het Ruurd Wiersma Museum. Het museum bestaat uit een unieke gedecoreerde woonkamer. We raden je aan om in het dorp een sloep te huren om zo de prachtige landelijke omgeving te verkennen. Je kan diverse routes varen, bijvoorbeeld richting Leeuwarden, Dokkum en het natuurgebied Bûtenfjild. Wist je dat Burdaard aan de route van de Elfstedentocht ligt? Mocht deze plaatsvinden, dan passeren de schaatsers het dorpje zelfs tweemaal!

Zien en doen in de omgeving van hotels bij Burdaard

In de omgeving van Burdaard liggen een aantal schitterende wandel- en fietsroutes. Fiets bijvoorbeeld langs de Dokkumer Ee, het Elfstedenbruggetje in Bartlehiem, het slot Dekema State in Jelsum en landgoed Martenastate in Koarnjum. Bij Martenastate kun je uitrusten in de theetuin van de Túnmanswente en wandelen door het landschapspark. Of wat dacht je van een mooie tocht richting de Waddenzee? Hierbij kom je onder meer langs het Kerkmuseum in Jannum, Harsta State in Hegebeintum en het schilderachtige dorpje Ferwert. Ook een verkenning richting Stania State in Oentsjerk en Park Vijversburg in Tytsjerk bevelen we je van harte aan. Tot slot zul je veel plezier beleven aan een dagje Leeuwarden of Dokkum.

Hotels in Burdaard: volop voordeel

Ben je enthousiast geworden en zoek je in Burdaard een hotel waar je voordelig kan overnachten? Via Hotels.nl boek je eenvoudig een goedkoop hotel in Burdaard. Ga bijvoorbeeld voor een verblijf van twee nachten en maak er een gezellig weekendje weg van. Of kies een uniek arrangement inclusief fietsenhuur uit.

Waarom een hotel in Burdaard boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro