Menu

13 accomodaties in Burdaard

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Burdaard, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Restaurant It Posthûs Burdaard in burdaard Hotel
Afstand: 157 meter8.7
Hotel Restaurant It Posthûs Burdaard
Ds. R.H Kuipersstraat 1, burdaard

Terras aan water, karakteristieke kamers en restaurant. Op Elfstedentocht route, 20 min van Leeuwarden.

Harsta Hoeve Hegebeintum in Hegebeintum Vakantiehuis
Afstand: 4,6 km9.7
Harsta Hoeve Hegebeintum
Harstawei 23, Hegebeintum

Fries landhuis met comfortabele kamers, rustgevende velden, knusse bar, overdekt terras en gratis internet. Wandelen/fietsen onmisbaar.

Herberg Het Rechthuis in Rinsumageest Hotel
Afstand: 4,6 km9.9
Herberg Het Rechthuis
Rjochthússtrjitte 1, Rinsumageest

Herberg Het Rechthuis in Rinsumageast: comfort en historie in een voormalig gemeentehuis. Ideaal startpunt voor de Elfstedentochtroute en verkenning van Friesland.

Accommodatie Claercamp in Rinsumageest Vakantiehuis
Afstand: 3,6 km9.9
Accommodatie Claercamp
Klaarkampsterwei 6, Rinsumageest

Claercamp: sfeervol vakantiehuis in Friesland met adembenemend uitzicht, direct aan de elfstedenroute. Geschikt voor wandelaars en fietsers.

Camping Tjaerdastate in Rinsumageest Camping
Afstand: 4,2 km9.7
Camping Tjaerdastate
Tjaerdawei 45, Rinsumageest

Camping Tjaerdastate: Rust, groen en ruimte in Rinsumageast. Modern comfort op een boerderijcamping, nabij Dokkum en de Waddeneilanden.

Logementen Jannum in Jannum Vakantiehuis
Afstand: 2,6 km9.5
Logementen Jannum
Tsjerkestrjitte 10, Jannum

Logementen Jannum: serene verblijven in 17e-eeuwse terphuisjes, uitgerust met moderne voorzieningen, in het pittoreske Friese landschap tussen Leeuwarden en Dokkum.

Anne-Famke's Pleats in Stiens Bed and Breakfast
Afstand: 4,1 km9.9
Anne-Famke's Pleats
Wurgedyk 20, Stiens

Anne-Famkes Pleats: B&B kamers, sociale eetzaal, evenementen zoals concerten en beurzen.

Bij De Pastorie in Reitsum Hotel
Afstand: 3,0 km9.5
Bij De Pastorie
Flieterpsterdyk 23, Reitsum

Bij De Pastorie: boetiekhotel in historische kerk, Reitsum. Luxe suites, Royal Deluxe bedden, gratis WiFi, ontbijtbuffet inclusief.

Camping Zwanenburg in Jislum Camping
Afstand: 1,5 km8.7
Camping Zwanenburg
Hikkaarderdyk 31, Jislum

Camping Zwanenburg: geniet van rust aan een natuurmeertje, fiets, wandel of kanoe in het Friese landschap van Noordoost Fryslân.

Bêd & Brochje Hoogland in Bed and Breakfast
Afstand: 5,7 km8.3
Bêd & Brochje Hoogland
It Suderheech 2,

Bêd & Brochje biedt authentieke Friese overnachtingen en ontbijt, met een diverse keuze aan unieke locaties en faciliteiten.

Bed & Breakfast Marrum in Marrum Bed and Breakfast
Afstand: 6,3 km10
Bed & Breakfast Marrum
Lage Herenweg 30, Marrum

B&B Marrum, noorden Friesland - Greenkey gecertificeerd luxe verblijf met lange boxspringbedden, privé badkamers, volledig uitgeruste keuken nabij de Waddenkust.

Bloemenhoeve Bed and Breakfast in Burdaard Bed and Breakfast
Afstand: 250 meter9.3
Bloemenhoeve Bed and Breakfast
Dominee R.H. Kuipersstraat 18, Burdaard

Bloemenhoeve B&B: Prachtig verbouwde woonboerderij aan de Dokkumer Ee, perfect uitvalsbasis voor Dokkum, Leeuwarden en Waddeneilanden bezoek. Moderne faciliteiten.

Vakantiewoning Het Werkmanshuisje in Burdaard Vakantiehuis
Afstand: 226 meter9.5
Vakantiewoning Het Werkmanshuisje
Mounewei 14A, Burdaard

Werkmanshuisje Burdaard: gerenoveerde arbeiderswoning uit 1914, voor twee, met moderne faciliteiten, zonnige tuin, uitzicht op molen, fietsverhuur beschikbaar.

Informatie over Burdaard

Burdaard, gelegen in de provincie Friesland in het noorden van Nederland, is een historisch en schilderachtig dorp bekend om zijn karakteristieke waterwegen en landelijk landschap. Het dorp is gevestigd aan de oevers van de Dokkumer Ee, een waterweg die deel uitmaakt van de populaire Elfstedentocht schaats- en fietsroute. Naast de natuurlijke schoonheid biedt Burdaard ook diverse culturele bezienswaardigheden, waaronder twee monumentale windmolens, De Zwaluw en De Eendracht, beiden nog steeds in werking en te bezichtigen voor het publiek.

Burdaard biedt een reeks aan voorzieningen en activiteiten voor bezoekers. Bekend staat het dorp om zijn dubbele ophaalbrug, een onderscheidend architectonisch element in het centrum van het dorp waar jaarlijks vele toeristen op afkomen. Verder staat het dorp bekend om het Bartlehiemviadukt, een belangrijke schaatsbrug en icoon van de Elfstedentocht. Recreatieve infrastructuur omvat ook de jachthaven, diverse logiesmogelijkheden, eetgelegenheden en een scala aan wandel- en fietsroutes door het kenmerkende Friese landschap.