Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Buren Ameland. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Het echte eilandgevoel ervaren in Nederland? Bezoek dan een van de hotels bij Buren op Ameland via Hotels.nl! Dit prachtige eiland midden in de Waddenzee biedt uitgestrekte stranden, bijzondere musea en charmante dorpjes als Nes, Hollum en Ballum. Of je nu wilt ontspannen met je partner aan het strand of het avontuur wilt opzoeken door met een parachute te springen, bij overnachten in Buren op Ameland kan het allemaal! Lees verder

Een actieve vakantie bij de hotels in Buren Ameland

Een hotel op Ameland bij Buren is bij uitstek geschikt voor outdoor- en watersportactiviteiten. Leer bij de kitesurfschool de kneepjes van de uitdagende sport onder de knie te krijgen of maak kennis met het strandzeilen bij het overnachten in Buren op Ameland. Verder zijn er mogelijkheden tot kajakken, suppen, raften, golfsurfen, boogschieten, beachvolleybal, bubbelvoetbal en kitebuggyen. In het klimpark bij Outdoor Ameland klauter je tussen de boomtoppen door of speel je paintball met je vrienden of gezin.

Te land, ter zee of in de lucht bij hotel Ameland Buren

De hotels bij Buren op Ameland vormen de ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen te voet, per fiets of te paard. Maak bijvoorbeeld een mooie tocht langs de Waddenzeedijk en trek langs de duinen, bossen en charmante dorpjes. Bij natuurgebied 't Oerd geniet vogelaars van het uitzicht op onder meer kiekendieven en grutto's. Door de getijdenwisseling van eb en vloed maak je daarnaast onder leiding van een gids een spectaculaire tocht over de zeebodem tijdens het wadlopen. Trek je laarzen aan en kom alles te weten over de mysterieuze onderwaterwereld. Wie het liever hogerop zoekt bekijkt Ameland tijdens het skydiven vanuit de lucht.

Cultuur en historie bij de hotels in Buren Ameland

Vlakbij de hotels in Buren Ameland geniet je volop van de maritieme historie en cultuur van het eiland. Bezoek allereerst de 55 meter hoge vuurtoren die stamt uit 1880 voor een schitterend uitzicht over het eiland en de omliggende zee. In de vuurtoren is bovendien een expositieruimte gevestigd. In het Natuurmuseum vind je allerlei aquaria waar je alles te weten komt over het leven rondom de Waddeneilanden, terwijl bij Cultuurhistorisch museum Sorgdrager het unieke eilandleven van de Amelanders verteld wordt. Reserveer direct een unieke hotel aanbieding voor het overnachten in Buren op Ameland op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Buren Ameland boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro