Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Unieke deals voor hotels Bussum

Wil jij er op uit in Nederland en voordelig overnachten in een hotel? Dan is het een goed idee om via Hotels.nl in Bussum een hotel te boeken. Via ons kun je goedkoop overnachten in Bussum en profiteer je van allerhande leuke extraatjes. Denk aan een verblijf inclusief ontbijt, diner, tickets voor bezienswaardigheden of leuke kortingen. Bussum is een fantastische bestemming als je van de natuur houdt en leuke uitstapjes in de omgeving wilt maken. Lees verder

Hotels in Bussum: weekendje weg of vakantie

De hotels bij Bussum zijn ideaal voor een vakantie of een weekendje weg met je partner, je familie of je vrienden. Een unieke bezienswaardigheid in Bussum is Fort Werk IV. Dit Rijksmonument heeft een ‘droge gracht’ met een muur vol schietgaten. De pittoreske vestingstad Naarden ligt om de hoek en heeft een stervormige omwalling. Het is evenals het fort in Bussum onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Deze plek moet je echt gezien hebben! Rondom Bussum kun je prachtig wandelen en fietsen, bijvoorbeeld over de Bussumerheide en landgoed Oud Bussem. Je zit hier bovendien in het Gooise Merengebied. Als je van zeilen, zwemmen, vissen en surfen houdt, hoef je je hier dus niet te vervelen. Je kunt bijvoorbeeld ook een boottochtje maken naar Forteiland Pampus bij Muiden. Vakantie vieren en overnachten te Bussum is kortom helemaal top!

Uitjes vanuit hotel in de buurt van Bussum

Vanuit je hotel in de buurt van Bussum kun je tal van leuke uitjes maken. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek van het Muiderslot. Dit is een rijksmuseum met een grote collectie bijzondere voorwerpen en een mooie kasteeltuin. Er worden ook nog eens tal van leuke activiteiten georganiseerd, zoals riddergevechten en concerten. Heb je zin om een grote stad te bezoeken? Je rijdt zo naar Amsterdam, Amersfoort en Utrecht.

Goedkoop overnachten in Bussum

Ben je er uit en wil je komen overnachten bij Bussum? Surf dan door onze aanbiedingen voor hotels in Bussum. Hotels.nl is namelijk dé plek om goedkoop een hotelkamer te scoren. Dit geldt dus ook als je in Bussum een hotel of een arrangement zoekt voor een lage prijs.

Waarom een hotel in Bussum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro