Menu

4 accomodaties in Bussum

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Bussum, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

NH Bussum Jan Tabak  in Bussum Hotel
Afstand: 1,3 km8.7
NH Bussum Jan Tabak
Amersfoortsestraatweg 27, Bussum

Comfortabele, luxe kamers; gratis parkeren; dichtbij A1; goed bereikbaar naar Amsterdam & Utrecht; nabij bezienswaardig Naarden en Hilversum.

Bastion Hotel Bussum Hilversum in Bussum Hotel
Afstand: 945 meter7.9
Bastion Hotel Bussum Hilversum
Struikheiweg 3, Bussum

Omgeben von Heidefeldern, bietet das Hotel 24h-Rezeption, Grillrestaurant, Bar, Gratis-WLAN und ist nahe Amsterdam.

De Drie Dorpen in Ankeveen Bed and Breakfast
Afstand: 4,0 km8.5
De Drie Dorpen
Cannenburgerweg 51, Ankeveen

De Drie Dorpen: In Ankeveen, naast 't Gooi, biedt B&B en partycentrum met tien kamers, restaurant, bar en nabijheid tot natuurrijke hotspots.

De Fransche Kamp - Seasonal camping area in Hilversum Camping
Afstand: 2,2 km8.5
De Fransche Kamp - Seasonal camping area
Franse Kampweg 5A, Hilversum

De Fransche Kamp in Bussum, oase van rust in het Spanderswoud. 400 plekken voor kampeerders. Diverse activiteiten, kantine en terras beschikbaar.

Informatie over Bussum

Bussum, gelegen in provincie Noord-Holland, is een charmant stadje dat gekenmerkt wordt door zijn rijke historie, rustige sfeer en landschappelijke schoonheid. Afkomstig uit de 14e eeuw, biedt Bussum een scala aan historische bezienswaardigheden waaronder de Vituskerk, een imposant bouwwerk uit het fin-de-siècle en talloze vroeg-20e-eeuwse villa\'s en landhuizen, die de stad zijn unieke karakter geven. Daarnaast vormt het gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en de groene omgeving een perfecte combinatie van stedelijke bereikbaarheid en natuurlijke rust.

Bijzonder onderscheidend in Bussum zijn de uitgestrekte heidevelden, zeldzame natuurgebieden als de Bussumerheide en Spanderswoud, die een waar paradijs zijn voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het heeft een levendige gemeenschap met een goed georganiseerde markt en een cluster van boetiekwinkels, restaurants en cafés in het centrum. Bovendien, de mix van cultuur, met diverse theaters en musea, draagt verder bij aan de hoge leefbaarheidsfactor van Bussum, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel korte bezoeken als langere verblijven.