Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Butjadingen. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Wadlopen met een gids of de boeiende havenstad Bremen bezoeken? Met de hotels in Butjadingen maak je kennis met het Noord-Duitse schiereiland. Je hebt hier volop ruimte om tot rust te komen aan het strand met je partner, gezin of vrienden. Laat je verrassen door ons voordelige aanbod aan hotels bij Butjadingen op Hotels.nl! Lees verder

Onthaasten aan het strand bij hotels Butjadingen

Het schiereiland Butjadingen beschikt over fraaie, uitgestrekte stranden om heerlijk op te ontspannen. Tijdens de warme zomermaanden is er alle ruimte om te zonnen, beachvolleyballen of zandkastelen te bouwen, terwijl je gedurende de frissere jaargetijden een sfeervolle strandwandeling kunt maken. Bij Burhave is een Nordsee Lagune gecreëerd, waardoor je onafhankelijk van eb en vloed altijd in het water kunt zwemmen. De zoutwaterplas wordt bovendien biologisch gezuiverd. Het zandstrand bij de lagune loopt geleidelijk af, waardoor het ook geschikt is voor kleine kinderen. Vanaf het strand bij de lagune geniet je van het uitzicht op de Bremerhaven en de Noordzee.

Ontdek de natuur vanaf hotels bij Butjadingen

Butjadingen biedt volop mogelijkheden om buitenactiviteiten te ontplooien. Stap bijvoorbeeld op de fiets en maak een tocht over de dijken met schapen bij de Duitse wadden. Onderweg maak je een tussenstop bij het Melkhus voor een ijsje of een van de andere boerderijwinkels. Of maak vanaf het hotel in Butjadingen een uitstapje naar het natuurontdekkingspad Langwarder Groden. Gedurende de tocht van vier kilometer wandel je over steigers dwars door het natuurgebied. Krijg een fascinerend inzicht in de flora en fauna van het Waddengebied. Neem je verrekijker mee en spot bijzondere vogelsoorten en zeehonden.

De karakteristieke stad Bremen in de buurt van hotels Butjadingen

Vlakbij de hotels in Butjadingen ligt de charmante stad Bremen. Wandel door het historische stadshart over de Marktplatz of bewonder de St. Petri Dom. Schuif aan op het terras bij de Schlachte, waar je geniet van het uitzicht op rivier de Weser. Of kijk je ogen uit in de smalle steegjes met pittoreske huizen in de Schnoor. Kunstliefhebbers brengen een bezoek aan de Kunsthalle voor moderne kunst. Bekijk onze scherpe deals voor een hotel bij Butjadingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Butjadingen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro