Menu

2 accomodaties in Capelle aan de IJssel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Capelle aan de IJssel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

NH Hotel Capelle in Capelle aan de IJssel Hotel
Afstand: 3,3 km7.9
NH Hotel Capelle
Barbizonlaan 2, Capelle aan de IJssel

Luxe hotel nabij A20 met gratis parkeermogelijkheid. Dichtbij Rotterdam en vliegveld Zestienhoven. Mediterrane keuken.

Ons tuinhuis in Nieuwerkerk aan den IJssel Bed and Breakfast
Afstand: 2,3 km10
Ons tuinhuis
Groenendijk 331 A, Nieuwerkerk aan den IJssel

Tuinhuis Nieuwerkerk: betrouwbaar, comfortabel verblijf met gratis WiFi, eigen terras en gemakkelijke toegang tot Rotterdam en Gouda.

Informatie over Capelle aan de IJssel

Capelle aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland, is een vredige stad die wordt gekenmerkt door haar groene omgeving en kwalitatief hoge voorzieningen. De stad telt ongeveer 66.500 inwoners en weerspiegelt een sterke verbondenheid met de natuur, met diverse parken en natuurgebieden, waaronder het Hitland Park, het Schollebos en het IJsselpark. Deze groene ruimtes bieden recreatieve mogelijkheden voor bezoekers en bewoners, waaronder wandelen, fietsen en picknicken bij goed weer.

De stad heeft een rijke geschiedenis die gedetailleerd wordt weergegeven in het Capels Museum. Dit museum toont een verzameling van lokale archeologische vondsten en historische voorwerpen, die het verhaal vertellen van de groei en ontwikkeling van Capelle aan den IJssel door de eeuwen heen. Daarnaast biedt de stad een variëteit aan winkelmogelijkheden, met onder andere het winkelcentrum De Koperwiek. Dit centrum beschikt over een breed aanbod van winkels, waaronder kleding- en woonwinkels, supermarkten en speciaalzaken. Capelle aan den IJssel met haar combinatie van natuur en cultuur, biedt een uitgebalanceerde mix van rust en activiteit voor elke bezoeker.