Menu

2 accomodaties in Chapelle-lez-Herlaimont

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Chapelle-lez-Herlaimont, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Mala India Spa in Courcelles Vakantiehuis
Afstand: 3,6 km8.7
Mala India Spa
Rue de Piéton 41, Courcelles

Mala India Spa: Luxe loft met privé jacuzzi, sauna, verwarmd zwembad en massages in Trazegnies. Dag- en nachtverblijf mogelijk.

Appart'hôtel Trazegnies in Courcelles Hotel
Afstand: 3,2 km9.7
Appart'hôtel Trazegnies
Rue de Chapelle 95, Courcelles

Appart'Hôtel Trazegnies: 15 min vanaf Brussels Charleroi Airport. Volledig uitgeruste appartementen met keuken, comfortabele leefruimtes en hoogwaardige bedden.

Informatie over Chapelle-lez-Herlaimont

Chapelle-lez-Herlaimont is een gemeente in de provincie Henegouwen in België, bekend om zijn historische waarde en culturele erfgoed. Het gebied biedt bezoekers een inzicht in de rijke geschiedenis van de regio met bezienswaardigheden zoals de Sint-Guidokerk uit de 18e eeuw en het prachtige Kasteel van Chapelle. Daarnaast herbergt de gemeente het jaarlijkse carnaval, een levendige traditie die toeristen aantrekt en een diepgewortelde gemeenschapsspirit toont.

De compacte en schilderachtige setting van Chapelle-lez-Herlaimont maakt het een ideale bestemming voor wandel- en fietstochtjes door het omringende landschap. Voor natuurliefhebbers biedt het nabijgelegen natuurgebied Bois de Mariemont de perfecte gelegenheid om te genieten van rustige bossen en aangelegde paden. Dankzij de goede bereikbaarheid via het Belgische wegennet en het openbaar vervoer, is Chapelle-lez-Herlaimont een zeer toegankelijke en aantrekkelijke bestemming voor een breed scala aan bezoekers.