Menu

4 accomodaties in Chevetogne

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Chevetogne, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

La Fermette de Nelly in Ciney Vakantiehuis
Afstand: 6,8 km10
La Fermette de Nelly
Rue de Saivray 5, Ciney

La Fermette de Nelly: Ruime, gerenoveerde boerderij in de Ardennen voor 12 pers. Dicht bij Chevetogne, Ciney, Marche en meer. Perfect voor sport en cultuur!

Les Rhodos Chevetogne in Chevetogne Hotel
Afstand: 756 meter7.9
Les Rhodos Chevetogne
Domaine Provincial 75 , Chevetogne

Bosrijk 3-sterrenhotels met terras, gratis WiFi, eigen restaurant en bar. Dicht bij Le Monastère en roeiboten mogelijk.

A l'Ombre du Saule in Ciney Vakantiehuis
Afstand: 3,9 km10
A l'Ombre du Saule
Rue du Pontois 42, Ciney

A l'Ombré du Saule: Verblijf in sfeervolle boomhutten voor 4-6 personen in serene Chapois, nabij Ciney. Geniet van natuur, een pittoresk meer en wandelroutes.

Les Prunelles Chambres d'hotes in Ciney Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km9.5
Les Prunelles Chambres d'hotes
Rue Grande 32, Ciney

Les Prunelles: Rustieke B&B uit 1832 tussen Ciney en Rochefort. Geniet van ruime kamers, lokaal ontbijt en wandelingen door weiden en bossen.

Informatie over Chevetogne

Chevetogne is een kleine plaats in de Belgische provincie Namen, bekend om zijn uitgebreide provinciaal domein, het Domaine de Chevetogne. Dit domein beslaat meer dan 550 hectare en biedt diverse recreatieve voorzieningen, zoals wandel- en fietspaden, speeltuinen, zwemvijvers en tuinen. Het park is een populaire bestemming voor gezinnen en natuurliefhebbers, dankzij de uitgebreide faciliteiten en het gevarieerde aanbod aan buitenactiviteiten.

Naast het provinciaal domein, bevindt Chevetogne zich op korte afstand van andere culturele en natuurlijke bezienswaardigheden, zoals het historische stadje Ciney en de grotten van Han-sur-Lesse. De regio staat ook bekend om zijn heerlijk landelijke keuken, met tal van restaurants die lokale specialiteiten serveren. Hierdoor vormt Chevetogne een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van zowel de natuur als de rijke culturele tradities van de Belgische Ardennen.