Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Damme? Ontdek alle deals in West-Vlaanderen

Zin in een weekendje buitenland zonder ver te reizen? De hotels in Damme in België liggen tussen de Nederlandse grens en de fraaie stad Brugge. Ook de Vlaamse kust is vlakbij zodat je heerlijk kunt uitwaaien. Lees verder

Hotels Damme in het centrum

De hotels in Damme in het centrum liggen vlak bij de belangrijkste bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld het middeleeuwse stadhuis dat gebouwd is in een fraaie Brabantse gotiekstijl. Ook de witte Schellemolen uit 1867 en de Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk zijn belangrijke monumenten. De Stadswallen van Damme vormen een natuurgebied met moerasbossen rond de stad inclusief de restanten van de stadsmuren. De omliggende polders laten nog duidelijk het grondplan zien hoe de vestingwerken Damme ooit beschermden. Tegenwoordig is het een prachtige plek om te wandelen. Zin in een dagje strand wanneer je gaat overnachten in Damme? Badplaatsen als Knokke-Heist en Blankenberge zijn goed bereikbaar en bieden een ruime keus aan gezellige strandtenten.

Overnachten in Damme met een bezoek aan Brugge

Brugge is een mooie stad om te bezoeken wanneer je in Damme in een hotel verblijft. Het belfort en de Basiliek van het Heilig Bloed behoren tot de bekendste attracties in deze stad. Brugge wordt ook wel 'Venetië van het Noorden' genoemd, hoewel het die bijnaam deelt met bijvoorbeeld Amsterdam. Daarom is Brugge de perfecte stad om vanaf het water te verkennen. De Markt en de Burg hebben een schitterende architectuur. Een van de mooiste gebouwen is het 14e-eeuwse stadhuis aan de Burg. Bijkomen doe je met een pintje op het terras van De Halve Maan, een van de oudste, nog actieve brouwerijen in West-Europa. Verblijf je 3 of meer dagen in een van de hotels in Damme? Ook Antwerpen met zijn fraaie binnenstad en mooie musea en Gent, met zijn beroemde straten Korenlei en Graslei, zijn zeer de moeite waard.

Hotels Damme: voordelig overnachten

Zoek je in Damme een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in België. Boek direct en geniet binnenkort van een zorgeloos verblijf net over de grens. Ook voor hotelovernachtingen met veel voordeel in Nederland ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom een hotel in Damme boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro