Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Scherpe aanbiedingen hotels De Bilt

Ontdek unieke deals voor de hotels in De Bilt bij Hotels.nl! Met onze aanbiedingen en arrangementen wordt overnachten in De Bilt een waar feest. In dit gebied moet je gewoon een keer zijn geweest. Er is namelijk altijd wel wat te doen. In de groene omgeving met bossen, parken en landgoederen kun je bijvoorbeeld fantastisch fietsen en wandelen. Verder ligt Utrecht uiteraard om de hoek, dus ook een dagje stad behoort tot de mogelijkheden. Lees verder

Weekendje weg en overnachten in De Bilt

Tijdens een vakantie of weekendje weg kun je in de Bilt onder meer genieten van de prachtige tuinen op het Landgoed Vollenhoven. Dit is de parel van de Stichtse Lustwarande. Ook buitenplaats Beerschoten met zijn mooie landhuis en monumentale beeldenpark is een lust voor het oog. Je zit hier bovendien vlakbij Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. In deze oase van rust met oeroude bossen, woeste zandverstuivingen en weidse heidevelden kom je weer helemaal tot jezelf. Ook als je van kastelen houdt, zul je ruimschoots aan je trekken komen. Zo kunnen we je een bezoek aan Slot Zeist bijvoorbeeld van harte aanbevelen.

Uitstapjes vanuit hotels in De Bilt

Vanuit de hotels in De Bilt kun je ontzettend veel kanten op! Behalve wandelen en fietsen kun je in de omgeving schitterend golfen. Je hebt de keuze uit diverse prachtig gelegen golfbanen. Een uitstapje Utrecht en daar naar de Dom en de binnenstad is ook erg leuk. Ga lekker winkelen en bezoek de vele bezienswaardigheden, zoals de Domtoren en het Spoorwegmuseum. Of wat dacht je van een uitje naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg? Hier kom je ontzettend veel te weten over de Nederlandse krijgsmacht. Verder kun je diverse delen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie bezoeken, zoals het Fort bij Rijnauwen en het Waterliniemuseum bij het Fort Vechten.

Hotels in De Bilt: de beste deals

Wil jij er even tussenuit en lekker overnachten in De Bilt? Via Hotels.nl vind je de leukste aanbiedingen voor de hotels van De Bilt. Kies jij voor een hotelovernachting met ontbijt en diner of ga je voor een heerlijk uitgebreid arrangement met allerhande fijne extraatjes? Aan jou de keuze!

Waarom een hotel in De Bilt boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro