Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels De Bult? Bekijk alle deals in Overijssel!

Zin in een weekendje weg in de Kop van Overijssel? De hotels in De Bult zijn landelijk gelegen, met alle ruimte om te genieten van de natuur. Ook het schilderachtige Giethoorn ligt vlak in de buurt. Lees verder

Hotels in De Bult: ontspannen in de natuur

De hotels in de Bult zijn een aanrader voor rustzoekers want er zijn volop mogelijkheden om te wandelen. De routes zijn duidelijk gemarkeerd met een kleur en variëren van makkelijk tot uitdagend. Een mooie route neemt je mee door de natuur van landgoed De Eese, op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Sowieso kun je makkelijk de provinciegrens over wanneer je in De Bult in een hotel overnacht. Bijvoorbeeld voor een dagje in Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. Dit beschermde natuurgebied is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Tijdens een wandeling kom je mogelijk een van de twee schaapskuddes tegen die het prachtige gebied in goede conditie houden. Vanuit het bezoekerscentrum van het nationaal park starten diverse wandelroutes.

De Bult hotel: varen in Giethoorn

De hotels in de Bult liggen vlak bij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. In dit doolhof van plassen, riet, slootjes, meren, sprookjesachtige moerasbossen en bloemrijke hooilanden maak je een ontspannen boottocht en spot je tal van bijzondere planten en vogelsoorten. Onderdeel van dit nationale park is het pittoreske Giethoorn, ook wel Hollands Venetië genoemd. Dit waterstreekdorp trekt jaarlijks veel toeristen door zijn waterwegen en bruggetjes die de monumentale panden in het dorp met elkaar verbinden. Je bewondert Giethoorn tijdens een rondvaart of vaart op eigen houtje. Onderweg meer je af voor een bezoek aan interessante musea, zoals Museumboerderij 't Olde Maat Uus. Deze Giethoornse boerderij dateert uit circa 1800 en heeft nog een authentieke inrichting.

Hotels De Bult: een gevarieerd aanbod

Zoek je in de Bult een hotel? Hotels.nl heeft de beste aanbiedingen voor een verblijf in Overijssel. Daarnaast bevat het aanbod tal van andere hotelovernachtingen in Nederland en over de grens. Boek direct en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie in het oosten van het land.

Waarom een hotel in De Bult boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro