Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in de Cocksdorp. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Een prachtige tijd beleven op het grootste Waddeneiland van Nederland? Met de hotels op Texel in Cocksdorp maak je kennis met het unieke eilandleven in het noorden van ons land. Maak urenlange strandwandelingen langs de kust bij het Cockdorp hotel of bewonder de unieke flora en fauna van het eiland, zoals vogels en zeehonden. Laat je inspireren door ons aanbod hotels bij de Cocksdorp op Hotels.nl! Lees verder

Bezoek de charmante dorpen bij hotel op Texel nabij Cocksdorp

De hotels op Texel bij De Cocksdorp lenen zich uitstekend om de verschillende dorpen van het eiland te bezoeken. De Cocksdorp bevindt zich op het meest noordelijke punt van Texel. Vanaf het Cocksdorp hotel maak je bijvoorbeeld een uitstapje naar de idyllische dorpen Oosterend en De Waal. Bij Oudeschild bezoek je Museum Kaap Skil en wandel je langs de vissersboten. Het grootste dorp van het eiland is Den Burg, terwijl het enige dorp dat zich aan het Noordstrand bevindt De Koog is. Hier vind je allerlei winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het zuidelijkste dorp Den Hoorn organiseert vaak culturele evenementen bij de fraaie omliggende tulpenvelden.

Ervaar de unieke natuur van Texel bij hotel Cocksdorp

De hotels in de Cocksdorp zijn een waar paradijs voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Zo liggen de hotels nabij de Cocksdorp vlakbij natuurgebied De Slufter waar de Noordzee zonder belemmeringen mag binnenstromen. Hierdoor wandel je door een bijzonder natuurgebied van kwelders en geulen met honderden vogelsoorten als steltlopers, sneeuwgorzen, slechtvalken en ruigpootbuizerds. Ook groeit hier de paarse lamsoor en zeekraal. In natuurgebied De Muy struin je langs de wilde orchideeën, terwijl in De Geul de grootste hoeveelheid lepelaars van Nederland is gevestigd. Bij Ecomare vlakbij het Cocksdorp hotel kom je alles te weten over de vele zeedieren die op de Waddeneilanden leven. Bovendien sta je hier oog in oog met zeehonden en bruinvissen, die hier worden verzorgd. Als bezoeker mag je dagelijks het voeren van de dieren meemaken.

Actief bij het hotel Texel in De Cocksdorp

De hotels bij De Cocksdorp zijn de perfecte uitvalsbasis voor allerlei outdooractiviteiten. Zo is er bij het hotel Cocksdorp de mogelijkheid voor kitsurfen, flyboarden, kanoën, fietsen, paardrijden, een vaartocht op een catamaran, golfen op een duinbaan of wadlopen. Daarnaast is parachutespringen op het eiland razend populair, waarbij je het eiland op een bijzondere manier vanuit de lucht ontdekt. Laat je inspireren door ons aanbod op Hotels.nl voor jouw volgende reis naar de hotels in De Cocksdorp!

Waarom een hotel in de Cocksdorp boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro