Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in de Steeg. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een comfortabel hotel in de regio Arnhem? Met de hotels in de Steeg verblijf je vlakbij de Veluwezoom met uitgestrekte bossen en pittoreske dorpskernen. Bovendien vind je in de gezellige stad Arnhem hippe conceptstores met mode en kunst. Laat je inspireren door onze unieke hotel aanbiedingen op Hotels.nl voor hotels bij de Steeg. Lees verder

Wandelen en fietsen in de natuur bij Hotels de Steeg

Natuurliefhebbers en rustzoekers kijken hun ogen uit bij de hotels in de Steeg. Vlakbij bevindt zich namelijk Nationaal park Veluwezoom. Dit is het oudste park van Nederland, waar je allerlei boeiende wandel-, fiets- en ruiterpaden vindt. Onderweg trek je langs dichte bossen, beekjes en stroompjes en kleurrijke heidevelden. Wijnliefhebbers maken tijdens het overnachten in de Steeg een uitstapje naar Domein Hof te Dieren. Op dit eeuwenoude landgoed van maar liefst twee hectare groot wandel je over de wijngaard met tien soorten druivenrassen. Laat je rondleiden tijdens een wijnproeverij en kom alles te weten over deze bijzondere wijn uit de regio.

Musea bezoeken tijdens overnachten in de Steeg

Voor musea bij het overnachten in de Steeg kun je alle kanten op. Bezoek bijvoorbeeld het Airborne Museum waar je meer te weten komt over de Slag om Arnhem. Dit element van de Operatie Market Garden is van grote invloed geweest op de Tweede Wereldoorlog. Voor een unieke verzameling kunstwerken van Vincent van Gogh maak je vanaf het hotel bij de Steeg een uitstapje naar het Kröller-Müller museum. Dit museum bezit de tweede grootste verzameling ter wereld van de schilder. Verder bewonder je hier schilderijen van Picasso, Monet en Mondriaan. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de fraaie beeldentuin met maar liefst 160 sculpturen.

Urenlang winkelen in modestad Arnhem

Het hotel bij de Steeg bevindt zich vlakbij Arnhem boordevol hippe designwinkels en boetieks. Vanwege de aanwezige mode-opleiding in de stad, beschikken zowel aanstormend talent als beroemde namen over een atelier in de binnenstad. Struin in het Modekwartier, wandel over de Koningstraat en trek door de 7 straatjes om je te laten verrassen door het veelzijdige aanbod. Bekijk meteen de hotels in de Steeg op Hotels.nl voor een scherpe aanbieding.

Waarom een hotel in de Steeg boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro