Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Goedkope hotels bij Delfgauw

Ben jij op zoek naar goedkope deals van hotels in Delfgauw? Surf dan langs de unieke aanbiedingen van Hotels.nl en maak je keuze. Delfgauw is een dorpje dat tussen Delft, Nootdorp en Pijnacker ligt. Hier vind je allerlei mogelijkheden om te genieten van de natuur, de glastuinbouw en de stad. Tijdens een weekendje weg kun je in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen, cultuur opsnuiven en shoppen. Lees verder

Overnachten bij Delfgauw en het kassengebied

De kassen ten oosten van Delfgauw zijn erg beeldbepalend voor het dorp. De tuinders in dit gebied kweken onder meer tomaten en bloemen. Wil je wel eens meemaken hoe het er in zo’n kas aan toe gaat? Ga dan bijvoorbeeld eens langs bij de bloemenkwekerij van De Bloeiende Kas in Delfgauw en zie hoe ze de viooltjes en geraniums laten groeien. Heb je zin in wandelen, paardrijden, vissen, kanovaren of fietsen? Ten noorden van Delfgauw liggen recreatiegebied de Delftse Hout en het natuurgebied Buytenhout. In deze gebieden lopen diverse leuke wandel-, ruiter- en fietspaden door de bossen en langs diverse plassen, zoals de Dobbeplas.

Zien en doen in de omgeving van hotels bij Delfgauw en Delft

Hou je monumenten en kunst? Aan de Noordeindseweg en de Zuideindseweg in Delfgauw staan een aantal prachtige monumentale boerderijen. Verder zijn er een aantal mooie kunstroutes in Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker te wandelen. Daarnaast is een dagje Delft een must als je in een hotel bij Delfgauw logeert. In deze prachtige historische stad valt ontzettend veel te beleven. Vergaap je bijvoorbeeld aan het schitterende Delfts Blauwe aardewerk bij Royal Delft, De Candelaer of De Blauwe Tulp. Wandel de speciale keramiekroute, ontdek het Delft van Vermeer of struin gewoon lekker door het centrum en geniet op een terrasje.

Voordelig verblijf boeken in een hotel in Delfgauw

Wil jij er op uit en denk je aan overnachten bij Delfgauw? Check dan het aanbod met voordelige hotelkamers en unieke arrangementen van Hotels.nl! Zo hebben we regelmatig gave deals voor overnachtingen bij Westcord Hotels en andere hotelketens. Doorzoek onze website, maak je keuze en boek direct.

Waarom een hotel in Delfgauw boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro