Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Den Hoorn Texel: de leukste deals

Ben jij een liefhebber van de Waddeneilanden en zoek je een goedkoop hotel in Den Hoorn? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Hotels.nl hebben we altijd de beste en leukste deals! Den Hoorn is een geliefde bestemming voor toeristen die van de rust en natuur op Texel houden. Het pittoreske dorpje heeft prachtige historische huizen, diverse ateliers van kunstenaars en een schattig kerkje met een witte toren. Kies ervoor om in Den Hoorn op Texel te overnachten, want het is een fantastische uitvalsbasis voor uitstapjes op het eiland. Lees verder

Vakantie rondom hotels in Den Hoorn op Texel

Den Hoorn ligt vlakbij het Nationaal Park Duinen van Texel en dat biedt volop mogelijkheden om te gaan wandelen en fietsen. Als je in het voorjaar komt kun je rondom het dorp genieten van de kleurenpracht van de bloeiende bollenvelden. Ook ben je gauw bij het strand. Net buiten Den Hoorn ligt het veelzijdige Landgoed De Bonte Belevenis. Hier is onder meer de bierbrouwerij te bezoeken. In Den Hoorn is het bovendien mogelijk om op topniveau te dineren! Het dorpje heeft namelijk een restaurant met een Michelinster: Bij Jef. Redenen genoeg dus om te komen overnachten in Den Hoorn op Texel.

Zien en doen bij hotels Den Hoorn Texel

Als je bij een hotel in Den Hoorn logeert, wil je natuurlijk ook de rest van het eiland verkennen. We geven je graag een aantal tips voor leuke uitstapjes. Zo is een bezoek aan de vuurtoren in het noorden van Texel een echte aanrader. Ga voor een beklimming, dan heb je een schitterend uitzicht over de wadden. Ook een bezoek aan zeehondencentrum Ecomare bevelen we van harte aan. Leuke dorpjes om te verkennen zijn De Koog en Den Burg. Of wat dacht je van een heuse wadlooptocht of een potje golfen tussen de duinen?

Voordelig in Den Hoorn op Texel overnachten

Bekijk nu onze aantrekkelijk geprijsde hotels in Den Hoorn op Texel. Kies bijvoorbeeld voor overnachten in Den Hoorn op Texel middels een uniek arrangement met ontbijt en diverse leuke extra’s.

Waarom een hotel in Den Hoorn boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro