Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige hotels in Diegem België

Wil jij een goedkoop hotel bij Diegem in België boeken? Via Hotels.nl vind je snel unieke aanbiedingen voor hotelovernachtingen nabij dit dorpje bij Brussels Airport. In en rond Diegem kun je tijdens een wandel- of fietstocht onder meer genieten van een aantal mooie kastelen. Een verblijf in Diegem is bovendien perfect te combineren met een uitje naar Brussel. Lees verder

Hotel Diegem: toeristische tips

De Sint-Catharinekerk in Diegem heeft een unieke torenspits met de vorm van een tiara. Het was ooit een populair bedevaartsoord. Daarnaast kent de kerk vanwege de aanleg van het nabijgelegen vliegveld een bijzondere geschiedenis: de toren werd ooit deels afgebroken. Een andere bezienswaardigheid in Diegem is het Margapaviljoen. Hier stond in de middeleeuwen een waterburcht, maar alleen de toegangspoort en de slotgracht zijn er nog. Wandel of fiets tijdens je verblijf zeker richting Machelen en Vilvoorde als je van kastelen en parken houdt. Zo kom je in Machelen bijvoorbeeld langs het barokkasteel van Beaulieu en kasteel Pellenberg. In Vilvoorde bevelen we je aan om Domein Drie Fonteinen te bezoeken. Rondom het kasteel ligt een schitterende Engelse landschapstuin.

Overnachten nabij Brussel en het vliegveld: hotels in Diegem

Je zit ook in de buurt van het wereldberoemde Atomium. Benut je kans om de unieke architectuur van deze plek te bewonderen. In de bovenste bol van de constructie heb je het mooiste uitzicht van Brussel! Verder moet je het centrum van Brussel zelf natuurlijk bezoeken. Ga een dagje shoppen, bezoek het Belgisch Stripmuseum of bewonder de historische gebouwen op de Grote Markt. Veel hotels nabij Diegem zijn echte Airport hotels. Je zou je verblijf in Diegem dus mooi kunnen combineren met een vliegreis naar een andere bestemming. Wil je vliegtuigen spotten? Het vliegveld heeft twee platformen met een fantastisch uitzicht op de start- en landingsbanen.

De beste deals voor hotels in Diegem

Vind in een handomdraai een laag geprijsd hotel bij Diegem door te zoeken op Hotels.nl. Kijk nu naar onze actuele België deals en boek een aantal goedkope overnachtingen of een uniek hotelarrangement. Tal van tevreden hotelgasten gingen je al voor.

Waarom een hotel in Diegem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro