Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Diessen. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Overnachten in de bourgondische provincie Noord-Brabant? Met de hotels bij Diessen van Hotels.nl verblijf je zowel vlakbij de natuur als in de buurt van gezellige steden. Bezoek bij de Diessen hotels bijvoorbeeld Tilburg, Eindhoven of Antwerpen. Bekijk meteen de scherpe aanbiedingen voor hotels bij Diessen op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen in de natuur bij hotels in Diessen

De natuurrijke omgeving rondom de Diessen hotels lenen zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht door het groene landschap. Maak tijdens het overnachten in Diessen bijvoorbeeld een tocht door het Diessens Broek. Dit gebied is ontstaan doordat landbouwgrond is teruggegeven aan de natuur. Hierdoor spot je hier vele weidevogels die graag in het gebied broeden. Voor meer natuur ga je vanaf het hotel in Diessen naar de Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied behoort tot een van de grootste stuifzandgebieden van het westen van Europa. Je wandelt hier tussen de uitgestrekte zandvlaktes, heide en bossen.

Winkelen bij de Diessen hotels

In de buurt van de hotels bij Diessen liggen gezellige steden als Tilburg en Eindhoven. Deze steden barsten van de creativiteit. Zo bezoek je in Tilburg onder meer het Textiel Museum en De Pont, maar vind je hier ook de trendy Spoorzone met gezellige restaurants. Bovendien bruist de stad door de vele evenementen die hier gehouden worden, zoals de Tilburgse kermis, Roadburn Festival en Koningsdag. In Eindhoven bewonder je unieke kunst in het Van Abbemuseum of bij de galeries in de wijk Strijp-S. Bovendien kom je alles te weten over de historie van Philips in het gelijknamige museum. Vanuit de hotels bij Diessen is het daarnaast een kleine afstand naar de schilderachtige Vlaamse stad Antwerpen. Hier wandel je over de Grote Markt, bekijk je de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en proef je de echte Vlaamse friet op het terras.

Diessen hotels met activiteiten voor jong en oud

De hotels in Diessen liggen vlakbij allerlei interessante bezienswaardigheden. Zo vermaken de kinderen zich uitstekend in attractiepark de Efteling. Kleine kinderen kijken hun ogen uit in het Sprookjesbos, terwijl de oudere waaghalzen in de vele achtbanen stappen. Dierenliefhebbers bezoeken tijdens het overnachten in Diessen Safaripark de Beekse Bergen. Bekijk meteen onze aanbiedingen voor een hotel in Diessen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Diessen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro