Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

In Diest in een hotel? Bekijk alle deals in Vlaanderen

Wil je op stedentrip naar Antwerpen of Brussel? Je bent voordelig uit wanneer je in Diest in een hotel verblijft. En deze historische stad in Vlaanderen is zelf ook rijk aan bezienswaardigheden. Lees verder

Hotel Diest in het centrum vlakbij alle bezienswaardigheden

De hotels in Diest in het centrum liggen vlak bij alle attracties. De stad heeft een middeleeuws centrum vol kerken, kapellen en kloosters en een schilderachtig begijnhof, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In het prachtige stadhuis van Diest is het stedelijk museum gehuisvest, waar je alles te weten komt over de geschiedenis van de stad en de band met het Huis Nassau, waar het Nederlandse koningshuis van afstamt. Het Hof van Nassau is een 16e-eeuwse residentie waar de prinsen van Oranje verbleven. Neem ook zeker een kijkje bij de restanten van de vestingwerken wanneer je in een van de hotels in Diest in het centrum overnacht. Overnacht je als natuurliefhebber in een hotel in Diest? Nationaal Park Hoge Kempen is een fijne plek om te wandelen.

Overnachten in Diest voor Vlaamse stedentrip

Een hotel in Diest in België is een comfortabel startpunt voor een Vlaamse stedentrip. Zowel de bruisende havenstad Antwerpen als de Belgische hoofdstad Brussel zijn goed bereikbaar vanuit de hotels in Diest. In Antwerpen bewonder je de rijkelijk versierde gildehuizen aan de Grote Markt en breng je een bezoek aan het Museum aan de Stroom. Het museum heeft liefst tien verdiepingen met tentoonstellingen die de stad van allerlei kanten belichten. Als zoetekauw neem je een kijkje in het grootste chocolademuseum van België. In Brussel wachten bekende attracties als het Atomium en Manneken Pis. Ook het Stripmuseum is een must. Hier komen Suske & Wiske, de Smurfen, Kuifje en Asterix & Obelix tot leven. Trek gekregen? Kies dan een restaurant uit in de culinaire Beenhouwersstraat.

Overnachten in Diest: bekijk het aanbod

Zoek je een hotel in Diest in Belgie? Hotels.nl heeft een gevarieerd aanbod met hotelovernachtingen waarbij je profiteert van veel voordeel. Boek direct een hotel in Diest in het centrum of een van de vele andere bestemmingen. Ruim 5 miljoen boekers gingen je voor!

Waarom een hotel in Diest boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro