Menu

Diest - 6 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Hotel Prins van Oranje Diest in Diest Hotel
Afstand: 2,7 km7.9
Hotel Prins van Oranje Diest
Gemiddelde kamerprijs : € 88.-

Ruime kamers met TV, WiFi, badkamer en uitzicht op tuinen. Dichtbij historisch centrum Diest en Circuit Zolder.

Oranje City Hotel in Diest Hotel
Afstand: 137 meter8.3
Oranje City Hotel

Oranje City Hotel: Centraal gelegen in Diest aan de Demer rivier. Vergaderzaal, garage, snel internet. Nabij historisch Het Spijker. Comfortabel en betaalbaar.

Hotel De Franse Kroon in Diest Hotel
Afstand: 196 meter7.3
Hotel De Franse Kroon

Hotel De Franse Kroon: Uniek 19de-eeuws guesthouse in Diest centrum, met luxe en moderne gemakken. Proef de nabijgelegen Grote Markt en historisch Begijnhof.

Be-Housing in Diest Hotel
Afstand: 636 meter6.1
Be-Housing

Be-Housing: Meer dan 1000 gemeubileerde opties in Brussel, Antwerpen, en Gent. Comfortabel en betaalbaar voor kort en lang verblijf.

Les Tourelles in Diest Vakantiehuis
Afstand: 645 meter10
Les Tourelles

**Les Tourelles:** Gezellige vakantieverblijf in historisch Diest met moderne faciliteiten, inclusief volledig uitgeruste keuken en tuinterras. Nabij erfgoed en recreatie.

B&B la maison de Fille in Diest Bed and Breakfast
Afstand: 1,8 km9.3
B&B la maison de Fille

La Maison de Fille: Comfortabele kamers met kingsize bedden, airco, en gratis WiFi. Nabij Diests centrum en natuurgebieden, plus gratis parkeerplaats.

Diest

Diest is een historische stad gelegen in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De stad staat bekend om haar goed bewaarde middeleeuwse architectuur en pittoreske centrum. Belangrijke bezienswaardigheden zijn de gotische Sint-Sulpitiuskerk, het Hof van Nassau en het Begijnhof van Diest, dat deel uitmaakt van het UNESCO-werelderfgoed. Diest biedt ook diverse musea, zoals het Stedelijk Museum en De Halve Maan, een museum dat inzicht geeft in de rijke geschiedenis van de stad.

Naast culturele bezienswaardigheden heeft Diest ook veel te bieden op het gebied van natuur en recreatie. Het provinciaal domein Halve Maan biedt tal van activiteiten zoals zwemmen, wandelen en fietsen, en is een populaire bestemming voor zowel inwoners als toeristen. De stad organiseert verschillende evenementen en markten, waardoor een bezoek aan Diest een aantrekkelijke en gevarieerde ervaring is voor bezoekers van alle leeftijden.