Menu

2 accomodaties in Donceel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Donceel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

” La Cave au Chat'pitre” in Villers-le-Bouillet Vakantiehuis
Afstand: 7,8 km8.1
” La Cave au Chat'pitre”
Rue Lambert Delava 9, Villers-le-Bouillet

La Cave au Chat'pitre: Intieme sfeer, persoonlijke service, nabij wandel- en fietsroutes, culturele bezienswaardigheden en culinaire verwennerijen.

Cour 44 - Gite de charme avec sauna et jacuzzi vakantiehuis met in Remicourt Vakantiehuis
Afstand: 4,4 km10
Cour 44 - Gite de charme avec sauna et jacuzzi vakantiehuis met
Rue de Hodeige 44, Remicourt

Cour 44: Charmant verblijf in Lamine met jacuzzi, dichtbij Luik, Hoei en Sint-Truiden. Voor 5 personen, ideaal voor wandelen en fietsen in Haspengouw.

Informatie over Donceel

Donceel is een kleine gemeente in de provincie Luik, België. Het bestaat uit vier deelgemeenten: Donceel, Haneffe, Jeneffe en Limont. De regio is bekend om zijn landelijke charme, historische gebouwen en rustige omgeving. Bezoekers kunnen genieten van diverse wandel- en fietsroutes door het glooiende landschap, karakteristieke boerderijen en pittoreske dorpjes. De aanwezige kastelen, zoals Kasteel van Donceel, getuigen van een rijk verleden en architectonische waarde.

Daarnaast biedt Donceel gemakkelijke toegang tot culturele en historische bezienswaardigheden in de nabijgelegen stad Luik. De gemeente is ook geschikt voor gastronomie-liefhebbers, met verschillende lokale eetgelegenheden die typisch Belgische gerechten serveren. De rustige, ontspannen sfeer maakt Donceel een aantrekkelijke bestemming voor bezoekers die op zoek zijn naar een authentieke en serene ervaring weg van de drukte van de grotere steden.