Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Dongen. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar de Brabantse gezelligheid? Met de hotels Dongen op Hotels.nl maak je kennis met de sfeervolle steden van de provincie Noord-Brabant als Tilburg en Eindhoven. Daarnaast is er volop ruimte om te wandelen en fietsen in de natuur, zoals in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen of Nationaal Park de Biesbosch. Boek meteen een verblijf bij een van de hotels in Dongen op Hotels.nl! Lees verder

Ontspannen in de natuur bij overnachten in Dongen

De Dongen hotels vormen de ideale uitvalsbasis om de omliggende natuur te verkennen. Maak bij het overnachten bij Dongen bijvoorbeeld een uitstapje naar de Loonse en Drunense Duinen. Dit gebied wat ook wel de Brabantse Sahara wordt genoemd, beschikt over een van de grootste stuifzandgebieden van het westen van Europa. Neem je verrekijker mee en spot in de omliggende bossen een ree, vos of das. Voor waterpret bezoek je vanaf de hotels bij Dongen Nationaal Park de Biesbosch. Niet alleen maak je hier kilometerslange wandelingen langs rivieren, eilanden en kreekjes, ook is er alle mogelijkheid om te gaan kajakken op het water. Er allerlei dieren in deze regio, zoals de visarend en de bever.

Pretparken en dierentuin bij Dongen hotels

Vlakbij het overnachten in Dongen bevindt zich Safaripark Beekse Bergen. Het lijkt hier net alsof je in Afrika bent belandt. Zo sta je oog in oog met giraffen, leeuwen en olifanten. Je bezoekt de dierentuin te voet, per bus, met de boot of zelfs met je eigen auto. Voor meer avonturen trek je tijdens het overnachten bij Dongen naar het attractiepark de Efteling. Roetsj mee met de Python, kom in hogere sferen in de Pagode en wandel langs de mysterieuze verhalen van het Sprookjesbos.

Gezellige steden vlakbij hotels in Dongen

Rondom de hotels Dongen bevinden zich meerdere steden om te bezoeken, zoals Tilburg en Eindhoven. Maak in Tilburg kennis met de stad waar Vincent van Gogh leerde tekenen. Wandel door de gezellige straten boordevol trendy boetiekjes en gezellige terrassen. De bruisende stad Eindhoven is ook een aanrader. Hier zijn maar liefst 150 rijksmonumenten aanwezig. Laat je inspireren door onze Dongen hotels voor jouw volgende reis.

Waarom een hotel in Dongen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro