Menu

9 accomodaties in Doorn

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Doorn, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Landgoed Zonheuvel Doorn in Doorn Hotel
Afstand: 1,8 km8.3
Hotel Landgoed Zonheuvel Doorn
Amersfoortseweg 98, Doorn

Geniet van een verblijf in een bosrijk nationaal park, met kenmerken zoals een conferentiecentrum, eigen moestuin, nabijheid van winkelsteden en wandelroutes.

Vakantiecentrum De Maarnse Berg in Doorn Vakantiehuis
Afstand: 3,0 km8.1
Vakantiecentrum De Maarnse Berg
Maarnse Bergweg 1, Doorn

Maarnse Berg: Wakker worden in natuurgebied Utrechtse Heuvelrug. Geniet van wandel- en fietsroutes, comfortabele bungalows en royale kampeerplekken.

Parc Broekhuizen in Leersum Hotel
Afstand: 4,8 km9.3
Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2, Leersum

Culinary Estate Parc Broekhuizen: Michelin-star dining, luxe suites, near Utrecht. Ideal for events & art lovers.

Bed and Breakfast Darthuizer molen in Leersum Bed and Breakfast
Afstand: 4,7 km10
Bed and Breakfast Darthuizer molen
Molenweg 1, Leersum

De Darthuizer Molen: Idyllisch B&B in Utrechtse Heuvelrug, vanaf €100 p/n met ontbijt, ideaal voor wandel- en fietstochten.

Small Double Land in Doorn Vakantiehuis
Afstand: 1,4 km9.9
Small Double Land
Buurtweg 5, Doorn

Klein Dubbelland Lodge: bosrijke omgeving, nabij Amersfoort en Utrecht. Voormalige schapenschuur, gerenoveerd met duurzame materialen en auto oplaadpunt.

Utrechtse Heuvelrug B&B in Doorn Bed and Breakfast
Afstand: 652 meter8.1
Utrechtse Heuvelrug B&B
Roggeakker 1, Doorn

Utrechtse Heuvelrug B&B, rustgevende studio's met comfortabele voorzieningen na een dag fietsen of wandelen. Top locatiescore! Ontbijtopties beschikbaar.

B&B Da Capo in Doorn Bed and Breakfast
Afstand: 752 meter10
B&B Da Capo
Emmalaan 5, Doorn

Bedandbreakfast.nl: unieke B&B's in heel Nederland, variërend van fruitboomgaard tot stadsmonument. Gecertificeerd kwaliteit, keuze bepaald door faciliteiten!

Bonte Vlucht in Doorn Vakantiepark
Afstand: 2,8 km8.5
Bonte Vlucht
Leersumsestraatweg 23, Doorn

Holiday park Bonte Vlucht: Zwembad, sportveld bij Utrechtse Heuvelrug.

Camping Darthuizen in Leersum Camping
Afstand: 3,8 km8.5
Camping Darthuizen
Zandweg 11, Leersum

Camping Darthuizen: midden in natuur Utrechtse Heuvelrug, 50 plekken, WiFi, moderne sanitair.

Informatie over Doorn

Doorn, gelegen in de provincie Utrecht, is een klein en charmant dorp ten oosten van nationaal park Utrechtse Heuvelrug. Met een rijke historie die teruggaat tot de vroege middeleeuwen, functioneert Doorn tegenwoordig als een rustieke enclave te midden van natuurlijke schoonheid. Het dorp is bijzonder bekend om het Huis Doorn, de laatste woonplaats van de Duitse keizer Wilhelm II. Dit statige landhuis en museum wordt omringd door een van de mooiste parklandschappen van Nederland, een bezoek waardig in alle seizoenen.

De infrastructuur van Doorn is zeer wel ontwikkeld met een breed aanbod aan horeca en winkels, naast talloze wandel- en fietsroutes door bossen en langs de heathlands van de Utrechtse Heuvelrug. Het gebied is bovendien rich aan flora en fauna, met zeldzame planten en dieren die een unieke biodiversiteit ondersteunen. Door haar unieke combinatie van historisch belang en natuurlijke rijkdom, biedt Doorn bezoekers een waardevol inzicht in vervlogen tijden, evenals de gelegenheid om te genieten van de rust en stilte van de Nederlandse landschappen.