Menu

3 accomodaties in Doorwerth

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Doorwerth, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem in Doorwerth Hotel
Afstand: 897 meter7.9
Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem
Kabeljauwallee 35, Doorwerth

Genesteld in groen met binnen- en buitenzwembaden, tennisbaan, sauna, kids' speelkamer. Dichtbij musea en dierentuinen.

Camping Boersberg in Doorwerth Camping
Afstand: 1,4 km8.7
Camping Boersberg
Boersberg 1, Doorwerth

Camping de Boersberg: Idyllische Veluwe locatie, 45 tourplaatsen, groepsaccommodaties tot 70ppl, chalets aan bosrand, nabij lokale attracties.

OLV van Lourdeskerk in Doorwerth Bed and Breakfast
Afstand: 720 meter9.9
OLV van Lourdeskerk
Van der Molenplein 1, Doorwerth

Kerk Doorwerth B&B, gevestigd in historische kerk, biedt unieke kamers, moderne voorzieningen en ligt aan de Veluwe voor natuurfanaten.

Informatie over Doorwerth

Doorwerth, gelegen in de provincie Gelderland, is een pittoresk dorp genesteld in de natuurlijke schoonheid van de Neder-Rijn, tussen Arnhem en Wageningen. Dit serene dorp, rijk aan historie en cultuur, is bekend om zijn prominente kasteel, Kasteel Doorwerth, dat dateert uit de 13de eeuw. Het robuuste kasteel, omgeven door een uitgestrekte slotgracht, biedt een intrigerende blik in het verleden van Doorwerth met beroemde tentoonstellingen, historische kamers en kunstcollecties.

In aanvulling op zijn erfgoed, staat Doorwerth ook bekend om zijn uitgestrekte, weelderige bossen en landschappen. De Veluwezoom maakt deel uit van het gebied, het oudste nationale park in Nederland, waar diverse flora en fauna en het glooiende heidelandschap ontdekt kunnen worden. Het dorp biedt wandel- en fietspaden in overvloed, die reizigers door de omliggende gebieden van schoonheid leiden, een onweerstaanbare trekpleister voor natuurliefhebbers. Doorwerth is een bestemming die een schilderachtige en vredige vakantie garandeert.