Menu

3 accomodaties in Dour

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Dour, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

La Géonelle - Gîte Mons in Honnelles Vakantiehuis
Afstand: 6,7 km9.9
La Géonelle - Gîte Mons
Rue Elisielle 10, Honnelles

La Géonelle: Verblijf in een comfortabel huis met sauna, terras, en voorzieningen voor fietsen. Perfect gelegen in het Parc naturel des Hauts-Pays.

gîte les Coquelicots in Quiévrain Vakantiehuis
Afstand: 4,3 km9.7
gîte les Coquelicots
Rue de l'Eglise 1, Quiévrain

Les Coquelicots: Vakantiehuis voor 6 in Audregnies. Historisch karakter, moderne voorzieningen, nabij Parc Naturel des Hauts-Pays. Perfect voor rust en recreatie.

Centre d'Hébergement du Caillou in Honnelles Vakantiehuis
Afstand: 7,7 km8.5
Centre d'Hébergement du Caillou
Rue Emile Verhaeren 23, Honnelles

**Het Secteur Education permanente et Jeunesse:** Twee locaties, faciliteiten voor groepen, nabij erfgoedsites en musea. Ideaal voor milieueducatie en kadertrainingen.

Informatie over Dour

Dour is een gemeente in de Belgische provincie Henegouwen, bekend om zijn jaarlijkse muziekfestival, het Dour Festival, dat duizenden bezoekers uit heel Europa trekt. De gemeente ligt strategisch nabij de grens met Frankrijk, wat bijdraagt aan haar diverse cultuur en charmante dorpssfeer. Dour biedt een mix van historische bezienswaardigheden, zoals de Sint-Victor kerk, en moderne faciliteiten voor zowel inwoners als toeristen.

Naast het muziekfestival is Dour ook aantrekkelijk wegens zijn natuurrijke omgeving, ideaal voor wandel- en fietsroutes door het Belgische platteland. Lokale eetgelegenheden en accommodaties zijn adequaat en geven bezoekers de kans om de regionale keuken en gastvrijheid te ervaren. De gemeente is goed bereikbaar via openbaar vervoer, wat het een praktische bestemming maakt voor korte verblijven en culturele uitstapjes.