Menu

14 accomodaties in Drachtstercompagnie

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Drachtstercompagnie, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Camping Jiltdijksheide in Opende Camping
Afstand: 5,3 km8.9
Camping Jiltdijksheide
Kolonieweg 20, Opende

Camping Jiltdijksheide in Opende: veelzijdige keuze met SVR camping, vakantiewoning en groepsaccommodatie in prachtig coulissenlandschap.

Camping 't Strandheem in Opende Camping
Afstand: 3,9 km8.5
Camping 't Strandheem
Parkweg 2, Opende

Camping 't Strandheem: 4-sterren gezinscamping in Groningen biedt eetcafé, zwembad, speeltuinen, midgetgolf en jeugdhonk. Zomerarrangementen beschikbaar!

Camping De Watermolen in Opende Camping
Afstand: 6,4 km9.3
Camping De Watermolen
Openderweg 26, Opende

Camping de Watermolen: Natuur, comfort & avontuur met opties van luxe waterchalets tot Trekkershutten, grenzend aan Groningen en Friesland.

Eigendraads Groepsaccommodatie in Opende Vakantiehuis
Afstand: 6,9 km7.5
Eigendraads Groepsaccommodatie
Provincialeweg 142A, Opende

Eigendraads: beleefboerderij in Opende, met voetbalveld, airhockey en home cinema. Ideale locatie voor uitstapjes naar Ot en Sien museum.

Cremers'Pleats in Opende Bed and Breakfast
Afstand: 6,3 km9.5
Cremers'Pleats
Provincialeweg 102, Opende

B&B Cremerspleats in Opende biedt een rustige omgeving met comfortabele verblijfsmogelijkheden waaronder appartementen, een woonwagen en glazen theehuis.

B&B Loft-13 in Opende Bed and Breakfast
Afstand: 5,5 km10
B&B Loft-13
Tiengastraat 13, Opende

Loft-13, uw groene oase in Fries-Gronings landschap. Luxe guesthouse met terras, perfecte toevlucht voor rustzoekers, natuurliefhebbers en vogelvrienden.

Suyder-end in Opende Vakantiehuis
Afstand: 7,3 km10
Suyder-end
Zuiderweg 7A, Opende

Vakantiehuis Suyder-End: afgelegen rust in Opende met eigen tuin en Finse sauna. Dichtbij Leeuwarden, Groningen en de A7.

Camperplaats de Eikenhof in Opende Camping
Afstand: 4,8 km10
Camperplaats de Eikenhof
Poelbuurt 7, Opende

Camperplaats De Eikenhof in Opende biedt top faciliteiten, nabijheid tot boeiende bossen, heidevelden en het LEGiO-Museum.

Tusken Elzen en Bjirken in Harkema Vakantiehuis
Afstand: 5,5 km10
Tusken Elzen en Bjirken
Mûntsegroppe 40, Harkema

Tusken Elzen & Bjirken: 5000m2 privépark bij Monnikentrench, perfect voor rust in de Frisian Forests.

't Stee fan Anne P in Rottevalle Bed and Breakfast
Afstand: 2,8 km10
't Stee fan Anne P
Brouwersgrêft 5, Rottevalle

't Stee fan Anne P, authentieke vakantiewoning in Rottevalle met hedendaags comfort, gelegen nabij Drachten; rijk aan geschiedenis.

Motorcamping 't Witveen in Eastermar Camping
Afstand: 4,5 km9.5
Motorcamping 't Witveen
Witveensterweg 22, Eastermar

Motorcamping 't Witveen: Uw ideale uitvalsbasis in Friesland bij Eastermar. Geniet van de faciliteiten zoals ontbijt, BBQ, en een knusse kantine met houtkachel.

Gastenboerderij Lucaswolde in Lucaswolde Vakantiehuis
Afstand: 10,4 km8.1
Gastenboerderij Lucaswolde
Leidijk 22, Lucaswolde

Gastenboerderij Lucaswolde: B&B en blokhutten in Gronings natuurdomein, ideaal voor fietsers en evenementen.

Camping de Leyen in Rottevalle Camping
Afstand: 4,6 km9.1
Camping de Leyen
Bildreed 3, Rottevalle

Sup Centre Fryslân biedt sup-trainingen, windsurf-lessen en vaartochten met schipper. Geniet van natuur en activiteiten in samenwerking met paviljoen de Leijen!

minicamping Haarsterveld in Marum Camping
Afstand: 4,9 km9.7
minicamping Haarsterveld
Haarsterweg 49, Marum

Minicamping Haarsterveld, Marum: rust nabij Groningen, Leeuwarden en Drachten voor campers, caravans en tenten.

Informatie over Drachtstercompagnie

Drachtstercompagnie, gevestigd in Friesland, is een charmant dorp waar karakter en gemeenschapszin rijkelijk aanwezig zijn. Deze plaats is ontstaan in de vijftiende eeuw en wordt gekenmerkt door zijn rijke geschiedenis en cultuur. Rondom het dorp ligt een open landschap, ideaal voor recreatieve activiteiten zoals wandelen en fietsen, waarbij de frisse Friese lucht en de rust van het platteland worden ervaren. De plaatselijke bevolking, bekend om hun gastvrijheid, draagt actief bij aan het in stand houden van de traditionele Friese cultuur en de algehele vitaliteit van het dorp.

In Drachtstercompagnie worden de Nederlandse tradities, cultuur en levensstijl goed bewaard, een factoor die sterk bijdraagt aan de toeristische waarde van deze plaats. Ondanks zijn kleine omvang, biedt het dorp een verscheidenheid aan lokale evenementen en festivals die bezoekers een authentiek inzicht bieden in de Friese manier van leven. Daarnaast beschikt het dorp over verschillende historische structuren en monumenten, wat de plaats enige architecturale waarde geeft. Kortom, Drachtstercompagnie vertegenwoordigt een van de vele troeven van Friesland en blijft een onontgonnen schat die wacht om ontdekt te worden.