Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Drogenbos. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een charmant hotel voor een weekendje Brussel? De hotels in Drogenbos van Hotels.nl bevinden zich ten zuiden van deze Europese hoofdstad, zodat je eenvoudig en snel het stadscentrum kunt bereiken. Geniet van de adembenemende architectuur op de Grote Markt, vang een glimp op van Manneken Pis of stijg naar grote hoogte in het Atomium. Bekijk meteen onze scherpe deals voor een Drogenbos hotel op Hotels.nl! Lees verder

Kunst en cultuur bij Drogenbos hotels

Kunst- en cultuurliefhebbers halen hun hart op bij de Drogenbos hotels in de buurt van Brussel. In de Belgische hoofdstad zijn namelijk veel straten versierd met kleurrijke streetart. Volg bijvoorbeeld het PARCOURS Street Art om verschillende kunstwerken van zowel nationale als internationale artiesten als Créons, Bonom en Kool Koor te bewonderen. Voor beeldende kunst ga je naar het Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Hier zie je maar liefst 20.000 werken in zes verschillende musea. Voor design uit de twintigste eeuw bezoek je het Design Museum Brussel. In dit museum bevindt zich een bijzondere kunstcollectie van Phillipe Decelle. Het Africa Museum in het statige paleisgebouw bij Park van Tervuren is bovendien ook een aanrader om te bezoeken tijdens het overnachten in Drogenbos.

De Grote Markt en Manneken Pis bij overnachting Drogenbos

De hotels in Drogenbos vormen de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht door Brussel. Uiteraard mag je hierbij de Grote Markt in het stadshart niet overslaan. Je ziet hier onder andere het stadhuis van Brussel van maar liefst 96 meter hoog. Daarnaast staan de fraaie Gildehuizen met hun monumentale gevels. In de zomermaanden houdt men hier een bloemenfestival, terwijl gedurende de winter op het plein een prachtige lichtshow bij een grote kerstboom wordt gehouden. Wandel vervolgens over de charmante straten naar Manneken Pis om een foto van dit wereldberoemde beeld te maken.

Hotels in Drogenbos voor stripliefhebbers

Lees je graag stripverhalen van onder andere Kuifje of de Smurfen? In het Belgische Stripmuseum duik je in de wondere wereld van de strips. Bekijk de permanente tentoonstellingen, ontdek alle facetten van een stripverhaal en bewonder alle ludieke verzamelitems. Het museum is bovendien gevestigd in een prachtig art nouveau gebouw van Victor Horta. Reserveer direct een voordelige aanbieding voor een hotel in Drogenbos voor jouw volgende reis!

Waarom een hotel in Drogenbos boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro