Menu

1 accomodaties in Duffel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Duffel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Les Suites in Lier Hotel
Afstand: 2,0 km9.1
Les Suites
Mechelsesteenweg 380, Lier

Les Suites – Discreet daghotel met privé spa en ruime parkeerplaats, ideaal gelegen tussen Antwerpen en Mechelen. Open 7 dagen, 8u tot middernacht.

Informatie over Duffel

Duffel, gelegen in de provincie Antwerpen in België, is een rustige gemeente die bekend staat om haar industriële erfgoed en cultureel belang. De plaats ligt aan de Nete-rivier, wat historische handelsroutes en huidige recreatiemogelijkheden benadrukt. Duffel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, evident in het kasteel Ter Elst en verschillende goed bewaarde kerken. Bezoekers kunnen genieten van een mix van historische architectuur en moderne voorzieningen, waardoor Duffel zowel een informatieve als ontspannende bestemming is.

Naast haar historische bezienswaardigheden staat Duffel ook bekend om haar textielindustrie, specifiek de productie van de bekende Duffelse stof. Dit onderdeel van het lokale erfgoed wordt gepresenteerd in het Technisch Museum. Verder biedt Duffel diverse fiets- en wandelpaden langs de Nete, wat een aantrekkelijke optie is voor natuurliefhebbers. De lokale gemeenschap organiseert regelmatig culturele evenementen en markten, die een authentieke inkijk geven in het leven in deze Vlaamse gemeente.