Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten aan de Vlaamse kust in de voordelige hotels Duinbergen

Zin in een weekendje uitwaaien aan de Vlaamse kust? In de hotels in Duinbergen geniet je van een welverdiende strandvakantie in deze charmante wijk in Knokke-Heist. Lees verder

Overnachten Duinbergen: wandelen in karakteristieke badplaats

De hotels in Duinbergen zijn een aanrader voor strandaanbidders die ook culturele uitstapjes willen maken en levensgenieters die graag een terrasje pakken in een levendige badplaats als Knokke-Heist. Duinbergen kenmerkt zich door de prachtige villa's langs de Bergdreef die zijn gebouwd aan het begin van de 20e eeuw. Verder bezoek je vlakbij Duinbergen het indrukwekkende For Freedom Museum, dat in het teken staat van de Tweede Wereldoorlog. Natuurliefhebbers maken kennis met de gevarieerde landschappen van 't Zwin, een natuurgebied op de grens tussen België en Nederland. Het Zwin is een zogeheten slufter, een stuk strand achter de duinen dat in verbinding staat met de zee. Het beschermde gebied trekt door het spel van eb en vloed tal van vogel- en plantensoorten aan.

Duinbergen hotel: op bezoek in Brugge en Gent

Breng zeker een bezoek aan het schitterende Brugge wanneer je gaat overnachten in Duinbergen. De beste manier om Brugge te verkennen is vanaf het water. Zo heb je goed zicht op de monumentale panden in neo-Brugse stijl. Belangrijke historische gebouwen in Brugge zijn het Belfort met de stadshallen, de Basiliek van het Heilig Bloed en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Leuke musea zijn het Brugs Biermuseum, het Diamantmuseum en het chocolademuseum. In Gent geniet je van de pracht en praal aan de Graslei en Korenlei, twee van de meest fotogenieke straten in de stad. Ook een bezoek aan de Sint-Baafskathedraal mag niet ontbreken wanneer je in Gent bent. Het Gravensteen is een versterkte waterburcht in Gent uit de 12e eeuw. Hier leer je alles over de geschiedenis van het kasteel.

Hotels Duinbergen: altijd voordelig op reis

Zoek je in Duinbergen een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg aan de kust in Vlaanderen. Liever een hotelovernachting in een bosrijke omgeving of in een bruisende stad in België? Neem een kijkje in ons uitgebreide en gevarieerde aanbod en boek direct!

Waarom een hotel in Duinbergen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro