Menu

5 accomodaties in Duiven

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Duiven, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12 in Duiven Hotel
Afstand: 1,1 km8.7
Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12
Impuls 2, Duiven

Luxe kamers, restaurant en bar, wellness met sauna's, zwembad en fitness. Nabij Arnhem, winkels, Burgers' Zoo en Nationaal Park De Hoge Veluwe.

De Wellinghoeve in Groessen Camping
Afstand: 3,9 km9.3
De Wellinghoeve
Rijnstrangenweg 15, Groessen

De Wellinghoeve, Groessen: camperplekken in een boomgaard, gezellig terras, huisgemaakte taarten, diner dins-zon.

Camping Waay in Doornenburg Camping
Afstand: 5,7 km9.3
Camping Waay
Rijndijk 67, Doornenburg

Camping de Waay: Familiecamping met zwembad, recreatieplas & entertainment.

B&B, De Raayhof in Pannerden Bed and Breakfast
Afstand: 4,7 km9.3
B&B, De Raayhof
Pannerdense Waard 14, Pannerden

Raayhof: Uitstekende Bed & Breakfast in natuurrijke Liemers regio, met comfortabele verblijven in monumentale boerderij en vers bereide streekproducten.

Bed and Breakfast De Grote Byvanck in Westervoort Bed and Breakfast
Afstand: 3,7 km9.3
Bed and Breakfast De Grote Byvanck
Klapstraat 172, Westervoort

B&B De Grote Byvanck: serene accommodatie nabij Gelredome en Arnhem. Gelijkvloers, ruime kamers met tuin, ideaal voor concert- en stadsbezoekers.

Informatie over Duiven

Duiven is een plaats in de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen dicht bij de Duits-Nederlandse grens en de stad Arnhem. Het is een welvarende en gemakkelijk toegankelijke gemeente, gekenmerkt door een moderne stadsstructuur, diverse winkelcentra en uitstekende voorzieningen. Duiven is bekend om zijn hoge levenskwaliteit, met groene open ruimtes, fietspaden en wandelpaden die deel uitmaken van het stadslandschap. De plaats biedt voor toeristen en lokale bewoners een breed aanbod van recreatieve en culturele activiteiten, variërend van sportfaciliteiten tot kunstgalerijen.

In commercieel opzicht is Duiven van belang vanwege zijn centrale ligging en uitstekende transportverbindingen. De gemeente herbergt een groot aantal bedrijven, variërend van start-ups tot gevestigde multinationals. Vanuit toeristisch oogpunt zijn trekpleisters zoals de lokale weekmarkt, de jaarlijkse braderie en de bekende ‘Groessen Kermis’ hoogtepunten die bezoekers uit de hele regio trekken. Tegelijkertijd biedt Duiven rust en ontspanning, mede door zijn ligging in de buurt van de natuurlijke schoonheid van het Rijnstrangengebied en nationaal park de Hoge Veluwe.