Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Echten? Boek een voordelig weekendje Drenthe!

Zin in een weekendje rust en stilte in Drenthe? De hotels in Echten liggen in een landelijke omgeving, vlakbij de mooiste natuurgebieden in de provincie. Ook steden als Emmen en Assen zijn goed bereikbaar voor een dagje uit. Lees verder

Echten hotel: ontspanning in de natuur

De hotels in Echten zijn een comfortabele uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht in dit dorp in Drenthe. Belangrijke monumenten zijn Huis te Echten en de 'witte villa'. Op het landgoed van deze statige villa geniet je van een high tea. Wandelaars worden op hun wenken bediend wanneer ze overnachten in Echten. Het Echtens Paradijs heeft een oppervlakte van 1200 hectare, dat zich kenmerkt door bossen, heide, stuifzand en vennen. Er lopen diverse wandelroutes door het gebied die gemarkeerd zijn met verschillende kleuren. Ook in Nationaal Park Dwingelderveld geniet je volop van de bijzondere Drentse natuur. Vanaf het bezoekerscentrum Dwingelderveld starten verschillende wandel- en fietsroutes.

Overnachten Echten met ontdekkingstocht mooie dorpen

Vanuit de hotels in Echten breng je een bezoek aan mooie andere dorpen in Drenthe, zoals Havelte, Dwingeloo, Ruinen en museumdorp Orvelte. Ook steden als Assen, Meppel en Emmen zijn in de buurt. In Assen bezoek je het Drents Museum, met een uitgebreide collectie archeologische voorwerpen en kunst. Meppel kenmerkt zich door zijn historische centrum met fraaie pakhuizen en ook het Drukkerijmuseum is een leuk uitje. In Emmen breng je een bezoek aan Wildlands, het dierenpark met verschillende thema's, waaronder de jungle, savanne en het poolgebied. Dit is ook een leuk uitje wanneer je met de kinderen in een hotel in Echten overnacht. Blijf je een lang weekend in Echten? Dan is er ook tijd om verder de provincie in te trekken en te speuren naar de beroemde hunebedden in en rond Borger.

Hotels Echten: bekijk alle deals

Zoek je in Echten een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg in Drenthe. In het aanbod kom je nog veel meer scherp geprijsde hotelovernachtingen tegen in Nederland en over de grens. Al meer dan 5 miljoen boekers vonden zo een bestemming voor een welverdiende vakantie. Maak direct je keus!

Waarom een hotel in Echten boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro