Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Edegem. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een comfortabel hotel in de rook van Antwerpen? Met de hotels Edegem Belgie van Hotels.nl verblijf je op een steenworp afstand van de kleurrijke diamantstad. Struin door de gezellige winkelstraten van de havenstad, bezoek de dierentuin of geniet op een terras van de echte Vlaamse friet. Neem direct een kijkje bij de hotels in Edegem op Hotels.nl voor een scherpe aanbieding. Lees verder

Kunst en historie bij hotels Edegem Belgie

De hotels bij Edegem vormen het ideale startpunt om de Vlaamse kunst en cultuur te bewonderen. Stap bij het hotel Edegem bijvoorbeeld binnen in de Lourdesgrot en de Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes Basiliek. Deze kerk werd in 2008 door paus Benedictus als basiliek aangewezen vanwege het 75-jarige bestaan van het monument. De plek is geliefd bij bedevaarders, maar biedt ook een oase van rust. Voor meer kerken ga je vanaf het hotel Edegem naar de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen, die compleet in de gotische stijl is ontworpen. Voor kunstliefhebbers is een uitstapje naar het Rubenshuis bovendien een aanrader. Dit museum, dat gevestigd is in het voormalige woonhuis van de schilder Pieter Paul Rubens, laat talrijke van zijn mooiste werken zien.

Uitgebreide winkelen bij hotels Edegem

De hotels in Edegem lenen zich uitstekend voor urenlang winkelplezier! Vanuit de Zuid-Antwerpse wijk ben je in een handomdraai op populaire winkelstraten als de Meir en de Keyserlei, waar je alle beroemde modeketens en trendy boetieks aantreft. Gaan jouw ogen fonkelen van glimmende diamanten? Breng dan een bezoek aan de Diamantwijk in Antwerpen, waar verscheidene juweliers de mooiste sieraden aanbieden. Wist je dat zelfs tachtig procent van alle ruwe diamanten van oorsprong uit Antwerpen komen? Wie meer wilt weten over diamanten brengt een bezoek aan het Diamantmuseum nabij het hotel in Edegem. Of bekijk de stad vanaf het water tijdens een rondvaarttocht over de rivier de Schelde.

Op naar de dierentuin bij hotel in Edegem!

De hotels in Edegem Belgie liggen vlakbij ZOO Antwerpen. De negentiende-eeuwse dierentuin behoort tot een van de oudste van Europa. Met meer dan vijfduizend verschillende dieren kijk je je ogen uit bij onder andere de giraffen, olifanten en pinguïns. Meteen zelf een hotel bij Edegem reserveren? Laat je inspireren door onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Edegem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro