Menu

2 accomodaties in Edegem

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Edegem, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Ter Elst Edegem in Edegem Hotel
Afstand: 1,2 km8.3
Hotel Ter Elst Edegem
Kattenbroek 1, Edegem

Rustige, landelijke ligging met sportfaciliteiten, gratis parkeren en WiFi. Nabij Antwerpen, diverse musea en recreatiegebieden.

Hotel Drie Eiken in Edegem Hotel
Afstand: 2,4 km8.5
Hotel Drie Eiken
Drie Eikenstraat 655, Edegem

Hotel Drie Eiken: Nabij UZA en universiteit, gratis WiFi, ruime parkeergelegenheid, rolstoeltoegankelijk, rustgevend terras, laat uitchecken, uitgebreid ontbijt.

Informatie over Edegem

Edegem is een gemeente gelegen in de provincie Antwerpen, België, en maakt deel uit van het arrondissement Antwerpen. Het is strategisch gelegen nabij de stad Antwerpen, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel toeristen als zakelijke reizigers. De plaats biedt een mix van historische architectuur, groene parken en moderne voorzieningen. Edegem is vooral bekend om het Park en Kasteel Hof Ter Linden, een gerestaureerde site die een prachtig voorbeeld is van Belgisch erfgoed en bezoekers de mogelijkheid biedt om te genieten van schilderachtige wandelingen en culturele evenementen.

De gemeente heeft een goed ontwikkelde infrastructuur met gemakkelijke verbindingen naar omliggende steden en toeristische trekpleisters. Ook zijn er diverse eetgelegenheden en winkels die zowel lokale als internationale producten aanbieden. Edegem staat bekend om zijn hoge levenskwaliteit en biedt verschillende recreatieve activiteiten, zoals sportfaciliteiten en culturele centra. De nabijheid van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen zorgt tevens voor uitstekende medische zorg. Edegem combineert de rust van een kleine gemeente met de voordelen van nabijgelegen stedelijke voorzieningen.