Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Eemnes. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Laat je je in de watten leggen in een luxueus hotel aan de Vecht? Of je nu op zoek bent naar een hotel in de buurt van Eemnes aan de Vecht, of met een Eemnes hotel juist van de reuring wilt genieten. Hotels.nl biedt een verrassend aanbod aan hotels in Eemnes in de Gooi en Vechtstreek. Bekijk meteen welk hotel bij Eemnes aansluit bij jouw voorkeuren op Hotels.nl. Lees verder

Wandelen in het Goois natuurreservaat bij hotels Eemnes

Vlakbij het hotel in de buurt van Eemnes heb je alle ruimte om te genieten van de natuur. Wandel bijvoorbeeld door het Goois Natuurreservaat. Dit natuurgebied beslaat een oppervlakte van maar liefst 2800 hectare en bevindt zich tussen de Hollandsche Rading en het Gooimeer. Tijdens de wandeling kom je langs unieke zandverstuivingen, kleurrijke heidevelden, dichte bossen, uitgestrekte graslanden en historische akkers. De heidevelden zijn in ieder seizoen schitterend. In de maanden augustus en september kleuren de bloemen uitbundig paars, maar als de sneeuw is gevallen in de winter oogt het gebied als een waar sprookje.

Naar het museum bij het Eemnes hotel

Van het beroemde Rijksmuseum Kasteel Muiderslot tot het Nederlands Vestingsmuseum, cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit bij de overnachting in de Eemnes hotels. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar het museum Singer Laren om werken van kunstenaars als Kees van Dongen, Auguste Rodin en Anton Mauve te bewonderen. In Mediamuseum Beeld & Geluid maak je een ontdekkingstocht door het medialandschap van het verleden, het heden en de toekomst. Dit musea biedt volop vertier voor jong en oud, met interactieve spellen en een uiteenlopende collectie aan audiovisueel materiaal.

Urenlang varen bij hotels Eemnes

Het uitgebreide waternetwerk bij de Vecht, het Loosdrechts Plassengebied en het Gooimeer lenen zich uitstekend voor allerlei wateractiviteiten. Huur een sloep, zeilboot of kano bij de hotels Eemnes en trek erop uit op de fraaiste vaarroutes. Tijdens warme zomerdagen is het aangenaam vertoeven aan het water. Neem een verfrissende duik vanaf de boot of meer aan bij een van de strandjes aan de kant. Gelijk een hotel in de buurt van Eemnes boeken? Kijk voor inspiratie op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Eemnes boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro