Menu

3 accomodaties in Eigenbrakel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Eigenbrakel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Le 1815 in Waterloo Hotel
Afstand: 2,9 km8.3
Hotel Le 1815
Route du Lion 367, Waterloo

**Accommodatie X** biedt luxe met moderne voorzieningen, gratis Wi-Fi, fitnessruimte, vergaderzalen en pendeldienst, midden in de stad nabij musea en restaurants.

Grange de Pierrot in Braine-l'Alleud Vakantiehuis
Afstand: 1,7 km9.1
Grange de Pierrot
Rue Pergère 55, Braine-l'Alleud

La Grange de Pierrot: Comfortabele kamers nabij Waterloo, op 15 min van het station. Historische charme, moderne voorzieningen, perfect voor werk of sightseeing.

Domaine de la Faisanderie - Nuits insolites in Braine-l'Alleud Vakantiehuis
Afstand: 4,2 km10
Domaine de la Faisanderie - Nuits insolites
Rue d'Odeghien 200, Braine-l'Alleud

Domaine de la Faisanderie: Luxe en duurzaamheid nabij Brussel. Overnacht in een ecovriendelijke cabin vlakbij het iconische Hallerbos. Perfect voor natuurliefhebbers!

Informatie over Eigenbrakel

Eigenbrakel, in het Frans bekend als Braine-l\'Alleud, is een stad gelegen in de Waals-Brabantse regio van België. De stad ligt ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Brussel en is vooral bekend om haar nabijheid tot het historische slagveld van Waterloo. Eigenbrakel biedt bezoekers de mogelijkheid om het beroemde Lion\'s Mound te verkennen en het museum dat de beruchte veldslag van 1815 herdenkt, te bezoeken. Naast de historische bezienswaardigheden wordt de stad gekenmerkt door een charmante mix van moderne voorzieningen en traditionele Belgische architectuur.

De stad biedt een scala aan culturele activiteiten, variërend van lokale markten tot muziek- en theatervoorstellingen, met een democratische toegang voor zowel lokale bewoners als bezoekers. Eigenbrakel heeft diverse parken en groene ruimten, ideaal voor ontspanning en recreatie. De bereikbaarheid is uitstekend, met goede verbindingen naar stadscentra in de regio en een frequente trein- en busdienst die de stad met de rest van België verbindt. Al deze kenmerken maken Eigenbrakel een aantrekkelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in zowel cultuur als geschiedenis.