Menu

0 accomodaties in Ekeren

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Ekeren, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

No hotels found for City ID: 1388

Informatie over Ekeren

Ekeren is een deelgemeente van de stad Antwerpen, gelegen in het noorden van België. Het gebied is bekend om zijn rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen, met historische gebouwen zoals het kasteel Veltwijck en diverse kerken die een bezoek waard zijn. Ekeren biedt een mengeling van stedelijke faciliteiten en groene ruimten, waaronder park Hof De Bist, dat ideaal is voor ontspanning en recreatie.

Voor toeristen biedt Ekeren een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Naast het verkennen van historische monumenten, kunnen bezoekers genieten van lokale markten, gezellige eetgelegenheden en culturele evenementen. De gunstige ligging nabij Antwerpen maakt het eenvoudig om grotere stedelijke attracties te bezoeken, terwijl men kan genieten van de rust en authenticiteit van een kleinere Belgische gemeenschap.