Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Ellecom. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar een prachtig hotel in Ellecom om volledig te onthaasten? Ellecom behoort tot een van de zeven dorpen van de gemeente Rheden en bevindt zich midden in de Veluwe. Vanaf de hotels bij Ellecom heb je alle gelegenheid om te wandelen of fietsen in de bossen. Daarnaast liggen interessante steden als Arnhem en Nijmegen vlakbij. Laat je betoveren door de schoonheid van het Ellecom hotel op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen en fietsen in de natuur bij het Ellecom hotel

De hotels bij Ellecom bevinden zich aan het Nationaal Park Veluwezoom. Dit natuurgebied van maar liefst 5000 hectare behoort tot Nationaal Park De Hoge Veluwe. Bijzonder voor deze streek zijn de vele heuvels waarvan je een geweldig uitzicht hebt over de omgeving. Je wandelt hier door kleurrijke heidevelden, karakteristieke landgoederen, dichtbegroeide bossen en uitgestrekte zandverstuivingen. Maak een uitstapje vanaf het Ellecom hotel naar de Posdam, waarvandaan je bij mooi weer zelfs buurland Duitsland kunt spotten. Vergeet je verrekijker niet mee te nemen om een Schotse Hooglander, IJslands paard, hert of wild zwijn te spotten.

Kunst en cultuur bewonderen bij hotels in Ellecom

Vanuit de Ellecom hotels is het slechts een kleine afstand naar het Kröller-Müller museum. Dit museum in Otterlo herbergt een van de grootste verzamelingen van Van Gogh. Bewonder hier 200 tekeningen en 90 schilderijen van de beroemde schilder. Daarnaast bewonder je hier schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken van onder meer Pablo Picasso, Piet Mondriaan en Claude Monet. De fraai aangelegde beeldentuin bij het museum is zeker een aanrader om te bezoeken.

Oog in oog met een aap bij Burgers' Zoo

Vlakbij het Ellecom hotel ligt dierentuin Burgers' Zoo. Als een echte ontdekkingsreiziger maak je hier kennis met de boeiende dierenwereld van onze planeet. Zo stap je het tropisch regenwoud binnen, trek je over de savannes van Oost-Afrika en duik je in de mysterieuze onderwaterwereld bij koraalriffen. Onderweg sta je oog in oog met dieren als de leeuw, pinguïn, aap en haai. Benieuwd welk hotel in Ellecom het beste bij jouw wensen past? Bekijk met onze handige filters direct waar jij het beste jouw overnachting in Ellecom kunt boeken.

Waarom een hotel in Ellecom boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro