Menu

4 accomodaties in Ellecom

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Ellecom, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Fletcher Hotel Avegoor Ellecom in Ellecom Hotel
Afstand: 597 meter7.5
Fletcher Hotel Avegoor Ellecom
Zutphensestraatweg 2, Ellecom

Bosrijke omgeving aan de Veluwe, vlakbij Arnhem & Zutphen. Voorzien van 24-uurs receptie, aangepaste kamers, en fietsverhuur.

Huize Middendorp in Ellecom Vakantiehuis
Afstand: 207 meter9.9
Huize Middendorp
Binnenweg 59a, Ellecom

Huize Middendorp, charmante rijksmonument woonboerderij op de Veluwe-Achterhoek grens. Perfect voor outdoor activiteiten en stedentrips.

The Allee B & B in De Steeg Bed and Breakfast
Afstand: 2,2 km9.3
The Allee B & B
Hoofdstraat 29, De Steeg

B&B 'Aan de Allee': ultieme rust en gemak in monumentaal dorp De Steeg. Geniet van privacy, luxe comfort en optioneel streekontbijt.

Hotellerie Het Wapen van Athlone in De Steeg Hotel
Afstand: 2,3 km10
Hotellerie Het Wapen van Athlone
Hoofdstraat 19, De Steeg

Hotellerie Het Wapen van Athlone: Majestueus bij de Posbank, historisch sinds 1679, met modern restaurant La Maison Du Steeg en nabij Arnhem.

Informatie over Ellecom

Ellecom is een schilderachtig dorp gelegen in de provincie Gelderland, Nederland. Het dorp ligt op de zuidelijke helling van de Veluwezoom, een uitgestrekt natuurpark dat deel uitmaakt van een landelijk Nationaal Park. Ellecom is bekend om zijn unieke mix van natuurlijke schoonheid en historische erfgoederen. Terwijl je door de goed onderhouden straten van het dorp loopt, vang je glimpen op van majestueuze oude gebouwen, waaronder talrijke rijksmonumenten, zoals het indrukwekkende Huis Middachten en de historische Ellecomse kerk.

Historisch gezien speelde Ellecom een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Nederlandse papierindustrie. Veel van de oude molens van het dorp zijn nu omgebouwd tot musea en tentoonstellingsruimtes, biedend bezoekers een uniek inzicht in dit belangrijke aspect van de Nederlandse industriële geschiedenis. In aanvulling daarop, het dorp is omgeven door uitgestrekte open ruimtes en heeft directe toegang tot wandel- en fietspaden die leiden door het betoverende landschap van de Veluwezoom. Het bijhouden van de natuurlijke en culturele rijkdom van Ellecom maakt het een topbestemming voor diegenen die op zoek zijn naar serene landschappen en een vleugje Nederlandse geschiedenis.